Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τις χιονισμένες σκηνές των προσφύγων (pics)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 19:16 Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τις χιονισμένες σκηνές των προσφύγων (pics)
«Βοηθήστε τους πρόσφυγες που ξεπαγιάζουν στην Πέτρα Ολύμπου.Δεν υπάρχει ζωή σε σκηνές, σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, μέλος μη κερδοσκοπικού φορέα 
 
Ο χειμώνας ξεκίνησε να δείχνει τα «δόντια» του και να θέτει σε δοκιμασία χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στις περισσότερες από τις δομές φιλοξενίας σε όλη τη χώρα.
 
Η Βόρεια Ελλάδα μπήκε από χθες στην «κατάψυξη», με το θερμόμετρο να κάνει «βουτιά» ως και 10 βαθμών, πιάνοντας αρνητικά πρόσημα σε πολλές περιοχές, με τον χιονιά να κάνει «ποδαρικό» ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα. Στα λευκά ντύθηκαν ολόκληρη η Δυτική Μακεδονία, τα ορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Μακεδονίας, φτάνοντας ως τις παρυφές της Θεσσαλονίκης. 
 
 
 
Πολικό ψύχος στην Πέτρα Ολύμπου - Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους...
 
 
 
 
 
Οι φωτογραφίες αυτές έχουν δημοσιευθεί - έχουν γίνει viral μέσω των social media - από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Collective Calling και συγκεκριμένα από τον ισπανό γραμματέα Πολ Καρ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στους πρόσφυγες και μεταδίδει ανά τον κόσμο το κλίμα που επικρατεί, κάνοντας έκκληση για βοήθεια. 
 
«Βοηθήστε τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ζωή σε σκηνές, σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. 
 
 
Ο Οργανισμός έχει αποστολές σε Λέσβο, Χίο και συνεχίζει αδιάκοπα το θεάρεστο έργο του. Προσφέρει φαγητό, ρούχα, δραστηριότητες, ενώ έχει ιδρυθεί τον Οκτώβριο του 2015. 
 
Πηγή: protothema.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση