Τραγωδία στην Κένυα, έκρηξη βυτιοφόρου με 30 νεκρούς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 11:52 Τραγωδία στην Κένυα, έκρηξη βυτιοφόρου με 30 νεκρούς

Τουλάχιστον 30 νεκροί από τροχαίο δυστύχημα με βυτιοφόρο με πετρέλαια σε έναν από τους κύριους αυτοκινητοδρόμους της χώρας.

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε έναν από τους κύριους αυτοκινητοδρόμους της Κένυας όταν ένα βυτιοφόρο με πετρέλαιο προσέκρουσε σε άλλα διερχόμενα οχήματα και ανατινάχθηκε, ανέφεραν αξιωματούχοι.

"Περισσότεροι από 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν, πολλοί τραυματίστηκαν και τουλάχιστον 11 οχήματα κάηκαν κατά το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στον δρόμο που συνδέει το Ναϊρόμπι και την Ναϊβάσα", τόνισε ο Πιούς Μασάϊ της υπηρεσίας αντιμετώπισης εθνικών καταστροφών με ανακοίνωση του.

Το δυστύχημα συνέβη αργά το Σάββατο το βράδυ, 10χλμ βόρεια της κεντρικής πόλης Ναϊβάσα.

Ο αξιωματούχος του Ερυθρού Σταυρού Φελιστέρ Κιόκο είχε τονίσει νωρίτερα πως "έχουμε περισυνελλέξει τουλάχιστον 25 πτώματα από την σκηνή του δυστυχήματος που προκλήθηκε όταν ο οδηγός του φορτηγού που ταξίδευε προς την Ουγκάντα έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε αρκετά οχήματα".

Το 2009, περισσότεροι από 100 άνθρωποι απανθρακώθηκαν κοντά στην κεντρική πόλη Μόλο, όταν ένα φορτηγό που μετέφερε πετρέλαιο έπιασε φωτιά.


thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση