Παρίσι: «Αρνείται» η οικογένεια του Charb τη σύντροφό του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015 18:35 Παρίσι: «Αρνείται» η οικογένεια του Charb τη σύντροφό του

Μια περίεργη αντιπαράθεση ξέσπασε τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στην οικογένεια του δολοφονηθέντος Charb της Charlie Hebdo και της φερόμενης ως συντρόφου του.

Την εικόνα της αλληλεγγύης του γαλλικού λαού που πλημμυρίζει τους δρόμους του Παρισιού μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών φαίνεται να «υπονομεύει» μια περίεργη αντιπαράθεση εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην οικογένεια του δολοφονηθέντος διευθυντή έκδοσης της Charlie Hebdo Charb και της φερόμενης ως συντρόφου του, Jeanette Bougrab. Η οποία μάλιστα ήταν γενική γραμματέας στην κυβέρνηση του Σαρκοζί.  

Η Bougrab πρώην συνεργάτης του Νικολά Σαρκοζί υποστήριξε ότι διατηρούσε σχέση με το διευθυντή της εφημερίδας και εμφανίστηκε στη γαλλική τηλεόραση να θρηνεί για το θάνατό του.

Με ανακοίνωσή της ωστόσο η οικογένεια αρνείται το γεγονός σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι ο Charb δεν διατηρούσε συντροφική σχέση με τη γνωστή πολιτικό.

Με ανάρτησή της στο Facebook η Bougrab ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με το παιδί της συντροφιά του Charb δηλώνοντας ότι «κανένας δεν μπορεί να στερήσει τη σχέση μου με τον Στεφάν (σσ. Charb)». Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι θέλει να βάλει τέλος στην πολεμική με την οικογένεια και ανακοίνωσή ότι δεν θα παραστεί στην κηδεία του Charb.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση