Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπάρχει ζωή στον Άρη; - Tι ανακάλυψε το rover της NASA στον «κόκκινο πλανήτη» - ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 10:20 Υπάρχει ζωή στον Άρη; - Tι ανακάλυψε το rover της NASA στον «κόκκινο πλανήτη» - ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι υποστηρικτές της θεωρίας για την ύπαρξη εξωγήινης νοημοσύνης πιστεύουν ότι βρήκαν ένα σημαντικό στοιχείο στην αναζήτηση ζωής στον πλανήτη Άρη, και αυτό είναι ένα… κουτάλι!

Το υλικό που κατέγραψε το rover της NASA, και σε αυτό στηρίζουν την πεποίθησή τους, απεικονίζει ένα «κουτάλι» στην αμμώδη επιφάνεια του «κόκκινου πλανήτη».  

Σύμφωνα με την Daily Mail, αυτό είναι το δεύτερο «κουτάλι» που εντοπίζεται στον Άρη τα τελευταία χρόνια, με τους πιστούς των θεωριών για την ύπαρξη εξωγήινων να υποστηρίζουν ότι αυτή είναι απόδειξη για την ύπαρξη εξελιγμένης ζωής στον πλανήτη.

Άλλα αντικείμενα, όπως δαχτυλίδια και γάντια, έχουν επίσης βρεθεί, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Το βίντεο που απεικονίζει το νέο εύρημα, εντοπίστηκε από έναν χρήστη του YouTube και «κυνηγό UFO», ο οποίος έγραψε: «Υπάρχει ένα τεράστιο κουτάλι στον Άρη! Αυτό το πράγμα είναι συγκλονιστικό! Πιθανόν έχει μείνει από έναν χαμένο πολιτισμό!»

Την ίδια στιγμή, διάφοροι σκεπτικιστές αναφέρουν για τις αποκαλυπτικές εικόνες της NASA ότι το «κουτάλι» δεν είναι κάτι περισσότερο από μία οπτική οφθαλμαπάτη. «Βλέπουμε ότι θέλουμε να δούμε», ήταν το σχόλιο ενός από αυτούς.

Πηγή: DailyMail