Συνταρακτική ανατροπή στην επίθεση στο Charlie Hebdo! Δεν εκτέλεσαν τον αστυνομικό (;) - Η ανάλυση του βίντεο που κόβει την ανάσα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 22:14 Συνταρακτική ανατροπή στην επίθεση στο Charlie Hebdo! Δεν εκτέλεσαν τον αστυνομικό (;) - Η ανάλυση του βίντεο που κόβει την ανάσα

- Ανατροπή (;) στα δεδομένα για τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του αστυνομικού, Αχμέντ Μεραμπέτ, στο Παρίσι
- Ιστοσελίδα θεωρεί ότι αυτός είναι ο τέταρτος ύποπτος που αναζητείται για την αιματηρή επίθεση στο Charlie Hebdo
- Η σφαίρα σκάει δίπλα στο κεφάλι του αστυνομικού, ενώ στο σημείο δεν υπάρχει αίμα πουθενά
- “Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο αστυνομικός δεν πυροβολήθηκε στο κεφάλι από ένα ΑΚ-47, όπως υποστηρίζουν τα μέσα ενημέρωσης", αναφέρει το δημοσίευμα

Την ώρα που όλος ο πλανήτης προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της πολύνεκρης επίθεσης στο Charlie Hebdo, στο Παρίσι, το MINT PRESS NEWS έρχεται με ένα βίντεο να... ανατρέψει (;) τα δεδομένα για τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του αστυνομικού, Αχμέντ Μεραμπέτ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι και αυτός ήταν συνεργός των μακελάρηδων!

Τα αδέρφια Κουασί με τα όπλα ανα χείρας κατευθύνονται προς τον αστυνομικό, ο οποίος είναι πεσμένος στο έδαφος, ο ένας μακελάρης τον πυροβολεί αλλά -σύμφωνα με το βίντεο- η σφαίρα σκάει ακριβώς δίπλα στο κεφάλι του αστυνομικού.

Αμέσως μετά δείχνει τι θα συνέβαινε σε ένα καρπούζι, αν το διαπερνούσε μια ανάλογη σφαίρα.

“Θα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχει αίμα πουθενά. Προσέξτε ότι η σφαίρα πέφτει δεξιά από το κεφάλι του αστυνομικού”, γράφει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο τέταρτος ύποπτος της υπόθεσης έφυγε από τη Γαλλία, λίγες ημέρες πριν από την αιματηρή τραγωδία και βρίσκεται στη Συρία. Επιπλέον, τονίζει ότι μόλις λίγες ημέρες μετά τους πυροβολισμούς, ένας ανώτατος αξιωματούχος της αστυνομίας, υπεύθυνος των ερευνών για το Charlie Hebdo, κατέληξε νεκρός.

“Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο αστυνομικός δεν πυροβολήθηκε στο κεφάλι από ένα ΑΚ-47, όπως υποστηρίζουν τα μέσα ενημέρωσης. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει, απλά σας ζητώ να δείτε το βίντεο και να είστε αντικειμενικοί”.

Όπως γράφει το δημοσίευμα, ο Τζόρντι Μιρ, ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο, ενώ βρισκόταν μόνος στο σπίτι του, υποστηρίζει ότι μετάνιωσε που βιντεοσκόπησε το περιστατικό και το ανέβασε στο facebook.

Ο Μιρ κατέβασε το βίντεο από το προφίλ του, ύστερα από 15 λεπτά, αλλά ήδη κάποιοι είχαν προλάβει να το “κλέψουν” και να το ανεβάσουν στο YouTube.

Ο ερασιτέχνης καμεραμάν χαρακτήρισε την κίνησή του να δημοσιοποιήσει το βίντεο “ανόητη αντίδραση”.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΙΣΕΛ

ΠΗΓΗ: MINT PRESS NEWS

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση