Αρχισε στο Μόναχο η δίκη 32χρονης που σκότωσε πάνω στο σεξ τον φίλο της με δισκοπρίονο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 15:24 Αρχισε στο Μόναχο η δίκη 32χρονης που σκότωσε πάνω στο σεξ τον φίλο της με δισκοπρίονο

Η υπόθεση φόνου που εκδικάζεται από το πρωί στο Μόναχο έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των γερμανικών ΜΜΕ και της κοινής γνώμης.

Κι αυτό γιατί στο εδώλιο βρίσκεται μία φοιτήτρια παιδαγωγικής, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε στη διάρκεια του σεξ τον φίλο της με ένα δισκοπρίονο!

Η πολιτική αγωγή κατηγορεί την 32χρονη ότι στη διάρκεια ενός ερωτικού παιχνιδιού έδεσε το φίλο της στο κρεβάτι της στο δωμάτιο που νοίκιαζε σε φοιτητική εστία το 2008 κι ότι στη συνέχεια του επιτέθηκε μ’ ένα δισκοπρίονο και του έκοψε το κεφάλι! Η Γκαμπριέλε Π. σκέπασε στη συνέχεια το θύμα και το παράτησε. Το πτώμα βρήκε ο επόμενος φίλος της την ερχόμενη χρόνια όταν η γυναίκα έλειπε σε διακοπές. Μετά την επιστροφή της το ζευγάρι, με τη βοήθεια ενός γνωστού, έθαψαν το πτώμα στον κήπο του σπιτιού τους στο Χάαρ, κοντά στο Μόναχο. Η σορός βρέθηκε στις αρχές του 2016. Οι συγγενείς του θύματος θεωρούσαν ως τότε ότι ο νεαρός είχε φύγει στο εξωτερικό με τη φίλη του. Επτά ακροάσεις όρισε το δικαστήριο για την υπόθεση της 32χρονης, ενώ ο νέος φίλος της κι ο γνωστός τους καταδικάστηκαν ήδη σε φυλάκιση για παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης σε χωριστή δίκη, αλλά έχουν ασκήσει έφεση.

iefimerida.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση