Πώς ο νεογέννητος γιος της έσωσε τη ζωή αυτής της γυναίκας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 12:16 Πώς ο νεογέννητος γιος της έσωσε τη ζωή αυτής της γυναίκας

Η άρνηση του μωρού αποκάλυψε ένα μεγάλο πρόβλημα - Δείτε τις φωτογραφίες

Για τις περισσότερες νέες μητέρες είναι μάλλον τραυματικό όταν το μωρό τους αρνείται να θηλάσει. Η Sarah Boyle πιστεύει όμως πως αυτή ακριβώς η κίνηση του γιου της Teddy της έσωσε τη ζωή.

Όπως περιγράφει η 26χρονη στη Daily Mail, ο ενός έτους σήμερα Teddy ούρλιαζε και αντιδρούσε κάθε φορά που τον έβαζε να θηλάσει στο δεξί της στήθος. Αυτό την έκανε να ανησυχήσει και απευθύνθηκε στον γιατρό της, ο οποίος την παρέπεμψε στο νοσοκομείο για υπέρηχο και βιοψία. Δύο εβδομάδες αργότερα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Σήμερα η νεαρή γυναίκα υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία ενώ θα κάνει και διπλή μαστεκτομή. «Ο Teddy είναι ο ήρωάς μου, αν δεν ήταν εκείνος δεν θα είχα ποτέ υποπτευθεί πως έχω καρκίνο. Ξέρουμε πως ο θηλασμός βοηθά τη μητέρα και το μωρό να δεθούν. Στην περίπτωσή μου ήταν κάτι ακόμα παραπάνω, μου έσωσε τη ζωή».

Ο μικρός ξεκίνησε να θηλάζει εύκολα αμέσως μετά τη γέννα αλλά πέντε μήνες αργότερα η γυναίκα παρατήρησε διαφορές ανάμεσα στο δεξί και το αριστερό της στήθος. Έναν μήνα αργότερα ο Teddy σταμάτησε να θηλάζει από το δεξί στήθος.

Επειδή είχε στο παρελθόν ανησυχήσει με έναν όγκο που αποδείχθηκε κύστη, συμβουλεύτηκε τον γιατρό της ο οποίος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, της είπε αρχικά να μην ανησυχεί. Επειδή όμως το πρόβλημα του θηλασμού συνεχιζόταν, η Sarah περίμενε άλλους δύο μήνες και ξαναπήγε στον γιατρό της ζητώντας να κάνει ακτινογραφία.

«Ένιωθα σαν ο Teddy να προσπαθούσε κάτι να μου πει. Ίσως είναι αυτό που λέμε μητρικό ένστικτο» εξήγησε.

Η διάγνωσή της ήταν μια μορφή καρκίνου πολύ σπάνια σε νέες γυναίκες. «Κατέρρευσα. Αλλά ένιωθα τόσο περήφανη που ο Teddy μου είχε δείξει το πρόβλημα. Ο καρκίνος μέσα στην κύστη  μεγάλωνε για τρεις μήνες- ακριβώς το διάστημα που ο γιος μου είχε σταματήσει να τρέφεται από το δεξί στήθος μου» τόνισε.

jfsyfst2 jfsyfst1

newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση