Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φρίκη! Αποκεφάλισαν μητριά που βίασε με σκουπόξυλο και δολοφόνησε την 6χρονη κόρη της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 20:50 Φρίκη! Αποκεφάλισαν μητριά που βίασε με σκουπόξυλο και δολοφόνησε την 6χρονη κόρη της

Ουρλιάζοντας για την αθωότητά της, η Layla bint Abdul Mutaleb Bassim τιμωρήθηκε βάναυσα για τις κατηγορίες που τη βάρυναν αναφορικά με τη θετή της κόρη Kalthoum bint Abdul Rahman bin Ghulam Gadir.

Η γυναίκα αποκεφαλίστηκε από δήμιο στην ιερή πόλη της Μέκκας αφότου κρίθηκε ένοχη για τον ξυλοδαρμό, τον βιασμό με σκουπόξυλο και τη δολοφονία της 6χρονης.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή στη Σαουδική Αραβία όχι για τη βάναυση τιμωρία της αλλά επειδή ο αποκεφαλισμός της τραβήχτηκε σε βίντεο και ανέβηκε στο διαδίκτυο όπου θα μπορεί να το δει η οικογένειά της.

Οι αρχές συνέλαβαν κάποιον, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, για τη βιντεοσκόπηση της εκτέλεσης.

Το βίντεο απαθανατίζει τη γυναίκα να ικετεύει για τη ζωή της και να υπερασπίζεται την αθωότητά της. "Haram. Haram. Haram. Haram. Δεν σε συγχωρώ. Δεν σκότωσα. Είναι άδικο" ούρλιαζε κλαίγοντας.

Ο δήμιος, ντυμένος με ένα λευκό ράσο, ανάγκασε τη μαυροφορεμένη γυναίκα να ξαπλώσει στο έδαφος. "Δεν το έκανα" συνέχισε μέχρι να καρφώσει τελικά ο δήμιος το σπαθί στο λαιμό της που χρειάστηκε δύο χτυπήματα για τον αποκεφαλισμό της.

Πηγή: Dailymail

newsit.gr