Μητέρα Μασούντ: Δεν συγχωρώ τον γιο μου -Σοκαρισμένη γιατί τραυμάτισε και σκότωσε αθώους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 20:25 Μητέρα Μασούντ: Δεν συγχωρώ τον γιο μου -Σοκαρισμένη γιατί τραυμάτισε και σκότωσε αθώους

Το σοκ και τη θλίψη της, για τη θηριωδία που προκάλεσε ο γιος της στο Λονδίνο εξέφρασε η μητέρα του Καλίντ Μασούντ.

Με ανακοίνωσή της, η Τζάνετ Αγιάο ξεκαθάρισε ότι δεν στηρίζει τις απόψεις του γιου της, του ανθρώπου που σκότωσε 4 άτομα στην επίθεση στο Ουέστμινστερ του Λονδίνου, έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, την περασμένη Τετάρτη.

«Είμαι τόσο βαθιά σοκαρισμένη, λυπημένη και μουδιασμένη από τις ενέργειες του γιου μου που σκότωσε και τραυμάτισε αθώους ανθρώπους στο Ουέστμινστερ. Από τη στιγμή που ανακάλυψα ότι ο γιος μου ήταν υπεύθυνος έχω χύσει πολλά δάκρυα για τους ανθρώπους που ενεπλάκησαν σε αυτό το φρικιαστικό περιστατικό», ανέφερε η δήλωσή της σύμφωνα με το NBC.

«Θέλω να είμαι απόλυτα σαφής, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Δεν συγχωρώ ούτε υποστηρίζει τις απόψεις που είχε και τον οδήγησαν να διαπράξει αυτή τη θηριωδία. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου, την οικογένεια και την κοινότητα από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και τη στήριξη που μας έχουν δώσει», ανέφερε ακόμη η μητέρα του Μασούντ.


Πηγή:iefimerida.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση