ΗΠΑ: Πρόστιμο στον Κέρι γιατί δεν φτυάρισε το χιόνι έξω από το σπίτι του!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 21:49 ΗΠΑ: Πρόστιμο στον Κέρι γιατί δεν φτυάρισε το χιόνι έξω από το σπίτι του!

Ο Τζον Κέρι, Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, δεν φτυάρισε το χιόνι στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι του στη Βοστόνη και του επιβλήθηκε το ανάλογο υψηλότατο πρόστιμο.

Ο Τζον Κέρι, Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, δεν φτυάρισε το χιόνι στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι του στη Βοστόνη και του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 50 δολαρίων. Φαίνεται ότι η χιονοθύελλα που έπληξε τη Μασαχουσέτη στις αρχές της εβδομάδας δεν στόχευσε τυχαία... 

Ο εκπρόσωπος του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Γκλεν Τζόνσον, είπε ότι το πρόστιμο επιβλήθηκε την Πέμπτη. Όπως εξήγησε, οι υπάλληλοι της εταιρείας που είχαν προσλάβει ο Κέρι και οι γείτονές του στην ιστορική συνοικία Μπίκον Χιλ της Βοστόνης, είδαν μια κίτρινη ταινία να κλείνει το πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι και δεν το πλησίασαν, νομίζοντας ότι είχε κάποια σχέση με την ασφάλεια του υπουργού.

Σύμφωνα με τον Τζόνσον, η ταινία σχετιζόταν με την «ασφάλεια», όχι όμως του υπουργού, αλλά των περαστικών: είχε τοποθετηθεί εκεί για να προειδοποιεί τους πεζούς για τον κίνδυνο από τον πάγο και το χιόνι.

«Όταν κατάλαβαν ότι τους επιτρεπόταν να πλησιάσουν στο σημείο, οι εργάτες καθάρισαν το πεζοδρόμιο από τα χιόνια, αργά το πρωί της Πέμπτης», πρόσθεσε ο Τζόνσον.

Όταν άρχισε η χιονοθύελλα ο Κέρι βρισκόταν μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στη Σαουδική Αραβία προκειμένου να συναντηθούν με τον νέο βασιλιά της χώρας Σαλμάν, μετά τον θάνατο του βασιλιά Αμπντάλα, την περασμένη εβδομάδα.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση