Bild: Πόσο άρρωστος είναι ο Ερντογάν;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 13:29 Bild: Πόσο άρρωστος είναι ο Ερντογάν;

Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του Ταγίπ Ερντογάν μετά την κατάρρευση του και την μεταφορά του με φορείο την Κυριακή στις 05.20 π.μ. όταν προσήλθε στο τζαμί του Ατασεχίρ, στην ανατολική Κωνσταντινούπολη, για την πρωινή προσευχή.

Αφού χαιρέτισε κάποιους πολίτες του, γύρω στις 6 άρχισε να γέρνει προς τα αριστερά του. Αμέσως οι σωματοφύλακές του και γιατροί έτρεξαν για βοήθεια. Ο πρόεδρος της Τουρκίας τοποθετήθηκε σε φορείο και απομακρύνθηκαν από το τέμενος όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς, σηκώθηκε και συνήλθε.

Αυτή η νεα περιπέτεια του Ερντογάν αναζωπυρώνει τις φήμες σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα BILD για την κατάσταση της υγείας του. Οι δυο επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το Νοέμβριο του 2011 και τον Φεβρουάριο του 2012 για καρκίνο και οι διαβεβαιώσεις των γιατρών του ότι θεραπεύθηκε δεν αρκούν για να διαλύσουν την καχυποψία.

Ο Ερντογάν έχει πρόβλημα και με το ζάκχαρό του. Ο 63χρονος ηγέτης έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα που επηρεάζει πολύ συχνά την διάθεσή του με προβλήματα συμπεριφοράς και συχνά αναίτια ξεσπάσματα και εκνευρισμό.

Ειδικά την περίοδο του Ραμαζανιού οι ασθενείς με προβλήματα διαβήτη παίρνουν μεγάλο ρίσκο με την διατροφή τους. Η νηστεία από την ανατολή έως την δύση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά υπογλυκαιμικά σοκ αλλά και σε μόνιμα προβλήματα στα νεφρά ή στα μάτια. 

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση