Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χωρίς λόγια! 71χρονη παντρεύτηκε 16χρονο [vid]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 19:39 Χωρίς λόγια! 71χρονη παντρεύτηκε 16χρονο [vid]

Απειλώντας τις οικογένειές τους με αυτοκτονία κατάφεραν τελικά να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου η 71χρονη Rohaya και ο 16χρονος Selamat Riayadi.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου ο 16χρονος Selamat Riayadi και η 71χρονη Rohaya ανταλλάζουν όρκους αιώνιας πίστης, με την οικογένεια του Selamat να προσφέρει στην οικογένειά της 200.000 ρούπια ινδονησίας (περίπου 11.50 λίρες).

Η 71χρονη στέκεται στο πλευρό του, με τον ανήλικο να κρατά το πρόσωπό του και τις φωτογραφίες και τα βίντεο να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Υπάρχουν πολλοί που αμφισβητούν κατά πόσο ο γάμος ήταν πραγματικός, με τον ηγέτη της τοπικής κοινότητας Kuswoyo να επιβεβαιώνει το γεγονός και τις απειλές αυτοκτονίας.

"Είπαν ότι ήθελαν να αυτοκτονήσουν επειδή ήταν τόσο ερωτευμένοι", τόνισε ο Kuswoyo. Η άδειά του μάλιστα ήταν απαραίτητη σύμφωνα με την τοπική παράδοση, καθώς η 71χρονη είχε χηρέψει δύο φορές. Τα αγόρια, σύμφωνα με τη νομοθεσία, μπορούν να παντρευτούν από τα 19 τους χρόνια, αλλά εκμεταλλεύτηκαν νομικό παράθυρο.

newsit.gr