Χάκερς ζητούν λύτρα για να μη διαρρεύσει το νέο επεισόδιο Game of Thrones

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 14:17 Χάκερς ζητούν λύτρα για να μη διαρρεύσει το νέο επεισόδιο Game of Thrones

Ο "Mr. Smith", ομάδα χάκερς, απαιτεί από το HBO εκατομμύρια δολάρια για να μη διαρρεύσει στο διαδίκτυο νέα αρχεία με το σενάριο πέντε επεισοδίων του Game of Thrones.

α συγκεκριμένα δεδομένα φαίνεται πως έχουν υποκλαπεί από τους χάκερς και περιέχουν το σενάριο και του επερχόμενου 5ου επεισοδίου, καθώς επίσης και emails ενός μήνα από το λογαριασμό της Leslie Cohen, αντιπροέδρου του τμήματος του ΗΒΟ, η οποία ασχολείται με τον προγραμματισμό των επερχόμενων ταινιών.  

Την περασμένη εβδομάδα, το HBO επιβεβαίωσε την παραβίαση των υπολογιστών της, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.  

Αν και το κανάλι προσπαθεί να καθησυχάσει λέγοντας πως δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, εντούτοις έδωσε στη δημοσιότητα το teaser του 5ου επεισοδίου, το οποίο θα προβληθεί στις ΗΠΑ την επόμενη Κυριακή.

Το trailer επικεντρώνεται στους δράκους της Νταϊνέρις Ταργκέριαν, ενώ για πρώτη φορά σ εαυτό τον κύκλο θα δούμε και τον Μπραν Σταρκ να λαμβάνει μέρος στη μάχη με τους νεκρούς (White Walkers).

Το teaser είναι εξαιρετικό και γεννά ερωτήματα.

Η Ντενέρις και ο δράκος της προσγειώνεται μπροστά στον Τζον Σνόου, ενώ ακούγεται η Σέρσεϊ Λάνιστερ να υποστηρίζει πως «οτιδήποτε σταθεί στο δρόμο μας, θα το νικήσουμε».

Στην αίθουσα πολέμου του Ντράγκονστοουν, ο Τζον κάνει σχέδια και ο Ντάβος λέει αυτό που ξέρουμε όλοι: «Bad things are coming»…

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση