Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκληρό βίντεο από τη δολοφονική επίθεση με ΙΧ στη Βιρτζίνια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 09:18 Σκληρό βίντεο από τη δολοφονική επίθεση με ΙΧ στη Βιρτζίνια

Πριν λίγο κυκλοφόρησε νέο βίντεο στο οποίο απεικονίζεται καθαρά η πορεία του αυτοκινήτου. Είναι σαφές πως πρόκειται για δολοφονική ενέργεια ακροδεξιού. Προσοχή, περιέχει σκληρές σκηνές.

 

 

 

Οι αρχές στις ΗΠΑ συνέλαβαν έναν 20χρονο, τον Τζέιμς Άλεξ Φιλντς. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έριξε το όχημα του σε διαδηλωτές στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια των ΗΠΑ σκοτώνοντας μία 32χρονη γυναίκα. Δείτε τη στιγμή της σύλληψης:

Συγχρόνως, ανακοινώθηκε ο θάνατος δύο αστυνομικών, οι οποίοι επέβαιναν σε ελικόπτερο που συνετρίβη. Το ελικόπτερο μετείχε σε επιχείρηση για την αποκατάσταση της τάξης, έπειτα από τις βίαιες συγκρούσεις που ξέσπασαν στην πόλη.

Οι τραυματίες έχουν φτάσει τους 35, κάποιοι εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση. Οι περισσότεροι έχουν χτυπηθεί από την πτώση του αυτοκινήτου στο πλήθος, άλλοι όμως φέρουν τραύματα από τις άγριες συμπλοκές που ξέσπασαν, ανάμεσα σε ακτιβιστές αντιρατσιστικών οργανώσεων και μέλη της αμερικανικής ακροδεξιάς.

Το δημοτικό συμβούλιο του Σάρλοτσβιλ ψήφισε ομόφωνα να επιτρέψει στον αρχηγό της αστυνομίας να κηρύξει απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη, έπειτα από τις αιματηρές συγκρούσεις. Ακόμη δεν έχει επιβληθεί το μέτρο.

Ο 20χρονος που συνέλαβαν οι αρχές

Το θύμα:

Πηγή; thetoc.gr