Hope Hicks: Μια 28χρονη νέα επικεφαλής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 23:30 Hope Hicks: Μια 28χρονη νέα επικεφαλής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου

Η 28 ετών Hope Hicks θα είναι η νέα επικεφαλής στον τομέα της επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.

Η 28 ετών Hope Hicks θα είναι η νέα επικεφαλής στον τομέα της επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, τουλάχιστον για την ώρα. Αυτό αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενο δηλώσεις στελέχους της διοίκησης Τραμπ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Hicks θα βοηθήσει τον πρόεδρο Τραμπ να βρει έναν μόνιμο αντικαταστάτη του κ. Σκαρμούτσι ο οποίος απομακρύνθηκε πριν λίγο καιρό από τη συγκεκριμένη θέση.

Η Hicks μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση της υπευθύνου στρατηγικών επικοινωνιών του Λευκού Οίκου. Ήταν εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για την ανάληψη της προεδρίας και βρίσκεται πολύ κοντά τόσο με τον πρόεδρο Τραμπ όσο και με την κόρη του Ιβάνκα και τον σύζυγό της Τζ. Κουσνέρ.

 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης άνθρωποι που γνωρίζουν το περιβάλλον του προέδρου, ο Τραμπ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην 28χρονη.

«Η βάση της επιρροής της είναι ότι ο πρόεδρος Τραμπ την εμπιστεύεται και την εκτιμά» αναφέρει ο Christopher Ruddy, αρχισυντάκτης του Newsmax, σε παλαιότερες δηλώσεις του.

«Σε έναν Λευκό Οίκο που όλοι συζητούν για το ποιος έχει και ποιος δεν έχει εξουσία, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή» ανέφερε από τη μεριά του ο Philip Rucker από την Washington Post.

Η Hicks μπήκε για πρώτη φορά στο ραντάρ του “σύμπαντος Τραμπ” το 2012 όταν έπιασε δουλειά σε εταιρία δημοσίων σχέσεων που εργαζόταν για λογαριασμό της Ιβάνκα Τραμπ. Οι δύο γυναίκες τα πήγαν πολύ καλά και το 2014 προσελήφθη στην εταιρία real-estate του Τραμπ, ως διευθύντρια επικοινωνίας.

Η Hicks φέρεται μάλιστα να ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους στους οποίους ο Τραμπ γνωστοποίησε την πρόθεση του να μπει στην πολιτική. «Ξέρεις τίποτα από πολιτική;» τη ρώτησε, σύμφωνα με μία μαρτυρία. «Απολύτως τίποτα» απάντησε εκείνη. «Συγχαρητήρια, μόλις μπήκες στον κόσμο της πολιτικής» ανταπάντησε ο μετέπειτα πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σπούδασε στο Southern Methodist University με πτυχίο στην αγγλική λογοτεχνία, ενώ σε μικρότερη ηλικία έκανε κάποιες φωτογραφίες για περιοδικά.

 


thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση