Αστυνομικός πέρασε φωτογραφική μηχανή για όπλο και τράβηξε τη σκανδάλη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 20:09 Αστυνομικός πέρασε φωτογραφική μηχανή για όπλο και τράβηξε τη σκανδάλη

Μόλις μία εβδομάδα μετά την υπογραφή του νέου αμφιλεγόμενου διατάγματος του Ντόναλντ Τραμπ που επιτρέπει τον περαιτέρω οπλισμό των αστυνομικών και μειώνει τις ποινές για ένστολους που πυροβολούν, ήρθε να καταγραφεί άλλο ένα περιστατικό αστυνομικής βίας.

Το βράδυ της Δευτέρας στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών ένας αστυνομικός πυροβόλησε στο στήθος έναν φωτορεπόρτερ, στην πόλη Νιου Καρλάιλ. Και αυτό γιατί, όπως δήλωσε ο δράστης, πέρασε την κάμερα για όπλο και αντέδρασε μηχανικά.

Σύμφωνα με την huffingtonpost.com, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο αστυνομικός πυροβόλησε δίχως να προειδοποιήσει τον φωτορεπόρτερ, ως όφειλε να κάνει βάσει των κανόνων. Μόλις ο αστυνομικός κατάλαβε το λάθος του έσπευσε σε βοήθεια του φωτορεπόρτερ Άντι Γκριμ για τον οποίο κάλεσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί αλλά αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Ο Γκριμ είχε φύγει από την εφημερίδα του το βράδυ της Δευτέρας και αναζητούσε το τέλειο σημείο στην πόλη απ’ όπου θα μπορούσε να φωτογραφίσει κεραυνούς.

Clipboard01

Newsbeast

Προσαρμοσμένη αναζήτηση