Ασύλληπτη τραγωδία! Οικογένεια έπεσε σε κρατήρα ηφαιστείου – Γλίτωσε το ένα τους παιδί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 16:47 Ασύλληπτη τραγωδία! Οικογένεια έπεσε σε κρατήρα ηφαιστείου – Γλίτωσε το ένα τους παιδί

Ο 45χρονος πατέρας, η 42χρονη μητέρα και το 11χρονο αγοράκι πέθαναν ακαριαία όταν έπεσαν στον κρατήρα ηφαιστείου. Η θερμοκρασία μέσα στον κρατήρα ξεπερνούσε τους 1.000 βαθμούς κελσίου.

Γλίτωσε 7χρονο παιδί

Γλίτωσε ο 7χρονος γιος τους που στεκόταν κοντά στον κρατήρα ενώ έσπευδαν στο σημείο οι σοκαρισμένοι τουρίστες και τα πληρώματα έκτακτης ανάγκης.

Αξιωματούχος στο Pozzuoli, κοντά στη Νάπολη, τόνισε πως οι γονείς πέθαναν στην προσπάθειά τους να σώσουν τον 11χρονο γιο τους όταν τελικά υποχώρησε η βάση του κρατήρα.

Τα παιδιά, σύμφωνα με μαρτυρία, είχαν περάσει ένα φράγμα ασφαλείας. Υπήρχε προειδοποίηση να μην πλησιάζουν τον κρατήρα στην απαγορευμένη ζώνη.

Η περιοχή Solfatara είναι ένας ρηχός ηφαιστειακός κρατήρας στο Pozzuoli κοντά στη Νάπολη. Πρόκειται για αδρανές ηφαίστειο που ωστόσο εξακολουθεί να εκπέμπει πίδακες ατμού και αποτελεί τμήμα της ηφαιστειακής περιοχής Campi Flegrei.

Πηγή: The Sun

Προσαρμοσμένη αναζήτηση