Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βίασαν σκλάβα του σεξ στο νοσοκομείο – Άκουγε να βιάζουν την αδερφή της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 18:38 Βίασαν σκλάβα του σεξ στο νοσοκομείο – Άκουγε να βιάζουν την αδερφή της

Η συγκλονιστική ιστορία της δόθηκε στη δημοσιότητα για να γίνουν γνωστά τα φρικιαστικά μαρτύρια γυναικών που κρατούνται ως σκλάβες του σεξ από το Ισλαμικό Κράτος και την Boko Haram.

Άλλες σκλάβες του Ισλαμικού Κράτους δήλωσαν ότι οι τζιχαντιστές έπιαναν το στήθος των αιχμάλωτων γυναικών για να δουν αν έχει αναπτυχθεί. Αν δεν είχε αναπτυχθεί, τις έλεγχαν ξανά μετά από μήνες. Μουσουλμάνες είπαν σε ένα κορίτσι ότι «πρέπει να σε βιάσουν για να γίνεις μουσουλμάνα».

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες δόθηκαν στη δημοσιότητα μαζί με μια έκθεση για τους τρομοκράτες. Υποστηρίζει ότι χρησιμοποιούν τη διακίνηση ανθρώπων και την εμπορία σκλαβών του σεξ ως νέα πηγή χρηματοδότησης.

Ισλαμικό Κράτος και Boko Haram στρέφονται σε ομηρίες σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν λύτρα. Οι ροές εσόδων από τους φόρους και την πώληση πετρελαίου εξαντλούνται σύμφωνα με την έρευνα.

Ισλαμικό Κράτος: Απαγωγές για χρηματοδότηση

Η έρευνα αναφέρει ότι το Ισλαμικό Κράτος εξασφάλισε 7.6 από τα συνολικά 22.8 εκατομμύρια λίρες εσόδων του από απαγωγές. Εξτρεμιστές, σύμφωνα με την έρευνα, χρησιμοποιούν τη σεξουαλική βία, τη σεξουαλική δουλεία και τον αναγκαστικό γάμο για να ενισχύσουν τη στρατολόγηση, να καλοπιάσουν τους μαχητές και να τιμωρήσουν τους άπιστους.

Ανάμεσα στα θύματα και ένα 10χρονο κορίτσι που βιάστηκε επανειλημμένα από διακινητές ενώ κρατούνταν σε στρατόπεδο. Άλλο θύμα δήλωσε ότι παρασύρθηκε από οικογενειακό φίλο στο Ισλαμικό Κράτος. Μπόρεσε να κρατήσει το τηλέφωνό της. Μέχρι που το ανακάλυψε μαχητής του Ισλαμικού Κράτους. Την έγδυσαν, την άφησαν χωρίς φαγητό και νερό και της χτυπούσαν καθημερινά για 3 μέρες.

Όταν προσπάθησε να αυτοκτονήσει για να γλιτώσει από τα μαρτύρια, την πήγαν στο νοσοκομείο. Εκεί τη βίασε ένας φύλακας ενώ ήταν υπό την επήρεια ηρεμιστικών. Μπορούσε, όπως αποκάλυψε, να ακούσει την αδερφή της να βιάζεται ενώ βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Άλλο κορίτσι είπε πως έμεινε έγκυος μετά τον βιασμό της από μαχητή του Ισλαμικού Κράτους. Προσπάθησε να πέσει από τις σκάλες για να χάσει το μωρό. Βιάστηκε από 6 ακόμα άντρες σε μια νύχτα όταν προσπάθησε να δραπετεύσει αλλά και στο μπάνιο ενώ είχε περίοδο. Μουσουλμάνες της είπαν ότι «πρέπει να σε βιάσουν για να γίνεις μουσουλμάνα».

Πηγή: Mirror, newsit.gr