Τι τρέχει με την Μελάνια Τραμπ; Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας ότι χρησιμοποιεί... σωσία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 13:55 Τι τρέχει με την Μελάνια Τραμπ; Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας ότι χρησιμοποιεί... σωσία

Πως μια φήμη για την "¨Πρώτη Κυρία" των ΗΠΑ, που ξεκίνησε από τα αγαπημένα social media του Ντόναλντ Τραμπ, παραλίγο να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις

Η αρχή έγινε την περασμένη Παρασκευή, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξήγγειλε μέτρα ανακούφισης για τους πληγέντες του τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο, έχοντας πίσω του τη σύζυγό του.

Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι η Μελάνια Τραμπ έμοιαζε να "κρύβεται" πίσω από τα τεράστια μαύρα γυαλιά, τις τούφες από τα μαλλιά που κάλυπταν το πρόσωπό της και το γιακά της καμπαρτίνας της, ο ίδιος ο Τραμπ ήταν σαν να έριξε λάδι στη φωτιά λέγοντας: "Η σύζυγός μου, Μελάνια, που είναι εδώ"...

Αρκετοί θεώρησαν παράξενη αυτή την αναφορά, εφόσον όλοι έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους την Μελάνια Τραμπ. Κάποιοι πιο "παρατηρητικοί" ωστόσο άρχισαν να προσέχουν κάποιες διαφορές ανάμεσα στην Μελάνια Τραμπ που γνωρίζουν και την Μελάνια Τραμπ που έβλεπαν. Άλλη μύτη, διαφορετικά χείλη και... καλυμμένα μάτια; Δεν ήθελε πολύ για να αρχίσει το "πάρτι" στα social media.

Σύμφωνα με την Washington Post, η αρχή έγινε από το χρήστη Joe Vergas, έναν πωλητή σιροπιού κάνναβης, ο οποίος πρώτος εξέφρασε αμφιβολίες για το ποιά είναι η κυρία που εμφανίζεται στο βίντεο: "Αναρωτιέμαι τι άλλο είναι ψέμα" κατέληξε και μέσα σε λίγα λεπτά πάνω από 100.000 άνθρωποι άρχισαν να συζητάνε για τη... σωσία της Πρώτης Κυρίας.

Κι αν κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι απλά τρολάρει την οικογένεια Τραμπ, ο ίδιος ο Vergas επανήλθε με "πειστήρια" για τις διαφορές ανάμεσα στην Μελάνια και τη "σωσία" της.

H Washington Post πάντως, χρησιμοποιώντας λογισμικά σύγκρισης φωτογραφιών, διαβεβαιώνει ότι η Μελάνια είναι... μόνο μία και είναι αληθινή.

Φωτό: AP Photo/Manuel Balce Ceneta

πηγή: news247.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση