Νοτιοαφρικανός εκατομμυριούχος έπεσε στο κενό από τον 23ο όροφο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 14:55 Νοτιοαφρικανός εκατομμυριούχος έπεσε στο κενό από τον 23ο όροφο
Ο σύντροφός του είχε αυτοκτονήσει πριν από δέκα χρόνια με τον ίδιο τρόπο

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει ο εκατομμυριούχος συνιδρυτής του Gaydar, Χένρι Μπάντενχορστ, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

O Χένρι Μπάντενχορστ έπεσε στο κενό από τον 23ο όροφο, 10 χρόνια μετά την αυτοκτονία του συντρόφου του, με τον ίδιο τρόπο. Ο Νοτιοαφρικανός έπεσε από τον 23ο όροφο διαμερίσματος στο ξενοδοχείο Michelangelo Towers, στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Είναι 10 χρόνια μετά την αυτοκτονία του 51χρονου συνεργάτη και συντρόφου του Γκάρι Φρις, στο νότιο Λονδίνο. Η αστυνομία δεν αντιμετωπίζει τη βουτιά θανάτου ως ύποπτη, με τους φίλους του να αναφέρουν πως υπέφερε από κατάθλιψη, σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail.

Η Κουτάλι Ζόντο είδε τη φριχτή εικόνα του 51χρονου να προσγειώνεται σε αυτοκίνητο ενώ ο σοφέρ βρισκόταν στο τιμόνι.

«Άκουσα τον δυνατό θόρυβο. Ήταν από την πρόσκρουσή του πάνω στο αυτοκίνητο. Ήταν φριχτή εικόνα. Υπήρχαν σπασμένα γυαλιά και αίματα. Το ασθενοφόρο και η αστυνομία ήρθαν λίγο αργότερα και απέκλεισαν την περιοχή», αναφέρεται στον Independent.

Ο επιχειρηματίας πιστεύεται ότι δεν είχε ξεπεράσει την αυτοκτονία του συντρόφου του που έβαλε τέλος στη ζωή του το 2007. Είχε πέσει από το μπαλκόνι του 8ου ορόφου αφού είχε πάρει ναρκωτικά.

protothema.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση