Θέλουν πίσω τον Μπαράκ Ομπάμα! Του αφιέρωσαν μπαλάντα στο «Saturday Night Live»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 14:57 Θέλουν πίσω τον Μπαράκ Ομπάμα! Του αφιέρωσαν μπαλάντα στο «Saturday Night Live»

Ο ράπερ, τραγουδιστής-τραγουδοποιός και ηθοποιός τραγούδησε μία R&B μπαλάντα σε στυλ Boyz II Men με τίτλο «Come Back Barack» αφιερωμένη στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

«Κάθε βράδυ ανοίγω την τηλεόραση και κλαίω, αισθάνομαι ότι θα πεθάνουμε όλοι» τραγούδησε το τρίο και παρακάλεσε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να επιστρέψει στο Οβάλ Γραφείο.

«Αυτή τη φορά δεν θα σε θεωρήσουμε δεδομένο, μωρό μου. Αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε για πάντα. Η ζωή χωρίς εσένα είναι … τρομακτική και κακή! Ξέρω ότι δεν επιτρέπεται / θέλουμε να επιστρέψεις με κάποιο τρόπο. Δεν ξέραμε απλά τι είχαμε, τώρα τα πράγματα φαίνονται άσχημα, πραγματικά άσχημα, άσχημα σαν παγκόσμιος πόλεμος, πυρηνικά άσχημα».

«Είμαι στην κόλαση, ονειρεύομαι εσένα και τη Μισέλ» ανέφεραν σε άλλο σημείο του τραγουδιού.

Αντί για Μπαράκ Ομπάμα, Μισέλ;

Ενώ προβάλλονταν εικόνες του 44ου Προέδρου να απολαμβάνει τη ζωή μετά την προεδρία, το τρίο τραγούδησε για τα συνταγματικά εμπόδια της επιστροφής του. Για το άγχος τους για το μέλλον της χώρας και αναρωτήθηκε. «Ίσως η Μισέλ να μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα. Όχι, ας μην βάλουμε τη Μισέλ να περάσει κάτι τέτοιο. Θέλω να πω, αν ήθελε;».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση