«Αφήστε την Μάλια Ομπάμα ήσυχη»! ‘Εξαλλες Ιβάνκα Τραμπ και Τσέλσι Κλίντον! [vids]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 11:11 «Αφήστε την Μάλια Ομπάμα ήσυχη»! ‘Εξαλλες Ιβάνκα Τραμπ και Τσέλσι Κλίντον! [vids]

Η τωρινή και η πρώην υπερασπίζονται την… τέως Πρώτη Κόρη! Δηλαδή η Ιβάνκα Τραμπ και η Τσέλσι Κλίντον υπερασπίζονται την Μάλια Ομπάμα. Ο λόγος; Διότι η τέως Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ έκανε το… έγκλημα να καπνίσει και να δώσει ένα φιλί με έναν νεαρό άνδρα ενώ είναι 19 ετών…

Τι έκανε η Μάλια Ομπάμα

Η Μάλια Ομπάμα, λοιπόν, δεν είναι πια η Πρώτη Κόρη των ΗΠΑ αλλά πρωτοετής φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο το Χάρβαρντ.

Η προβολή ενός βίντεο όπου διακρίνεται να καπνίζει, προκάλεσε την αντίδραση πολλών χρηστών των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι οποίοι με μηνύματά τους έσπευσαν στο πλευρό της και τάχθηκαν υπέρ του δικαιώματος στο σεβασμό της προσωπικής ζωής.

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται επίσης να φιλιέται με έναν νεαρό, ενώ τις τελευταίες ώρες ένα νέο βίντεο έκανε την εμφάνισή του.

Δείχνει ξανά την Μάλια Ομπάμα να καπνίζει ενώ βρίσκεται σε ένα μπάνιο, κάνοντας αυτή την φορά… κύκλους με τον καπνό!

Δείτε τα βίντεο

Στο πλευρό της Τσέλσι Κλίντον και Ιβάνκα Τραμπ!

Τσέλσι Κλίντον
Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Η προκάτοχός της και η διάδοχός της, ωστόσο, έσπευσαν να δηλώσουν το… αυτονόητο. Ότι η 19χρονη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα έχει το δικαίωμα να ζει μια φυσιολογική ζωή και όχι μία μέσα σε… γυάλα, επειδή -χωρίς να το επιλέξει εκείνη- ο πατέρας της έγινε το 2008 Πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Η ιδιωτική ζωή της Μάλια Ομπάμα, που δεν παύει να είναι μια νεαρή γυναίκα, φοιτήτρια πανεπιστημίου και πολίτης (αυτής της χώρας) δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για να προκληθεί θόρυβος στο Διαδίκτυο» ήταν το tweet που ανήρτησε η Τσέλσι Κλίντον. Η οποία πρόσθεσε: «Άντε, για συμπεριφερθείτε καλύτερα!».

Δείτε το

Ανάλογου περιεχομένου ήταν το μήνυμα της Ιβάνκας Τραμπ στο Twitter: «Η Μάλια Ομπάμα πρέπει να έχει το ίδιο δικαίωμα στον σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής με όλους τους άλλους φοιτητές της ηλικίας της».

Ιβάνκα Τραμπ
Φωτογραφία αρχείου: Reuters

«Είναι μια νεαρή γυναίκα και μια πολίτης και πρέπει να την αφήσετε στην ησυχία της» υπογράμμισε η Ιβάνκα Τραμπ.

Δείτε την ανάρτηση

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση