Οι τζιχαντιστές απειλούν Τραμπ – Νετανιάχου! Νέες ανατριχιαστικές φωτογραφίες!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 21:18 Οι τζιχαντιστές απειλούν Τραμπ – Νετανιάχου! Νέες ανατριχιαστικές φωτογραφίες!

Και ποιον δεν έχουν απειλήσει! Οι τζιχαντιστές εξακολουθούν να εργάζονται με… φρενήρεις ρυθμούς για την διάδοση της προπαγάνδας τους. Μια προσπάθεια που, πλέον, έχει εξελιχθεί σε πραγματική «επιστήμη» για τους φανατικούς μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. Για τον τρόπο διάδοσης της προπαγάνδας τους σας έχει ενημερώσει το newsit.gr με μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Πλέον, στο στόχαστρο βρίσκονται οι πρόεδροι των ΗΠΑ και Ισραήλ, Ντόναλντ Τραμπ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου, αντίστοιχα.

Δείτε στην συνέχεια του κειμένου τις ανατριχιαστικές απειλές που έχουν κατά καιρούς εκτοξεύσει οι τζιχαντιστές

Τραμπ και Νετανιάχου «καταδίκασαν σε θάνατο» οι τζιχαντιστές!

Στις νέες αφίσες απεικονίζονται ντυμένοι ως φυλακισμένοι. Έχουν γονατίσει μπροστά σε τζιχαντιστή, έτοιμοι για εκτέλεση. Το… φόντο στην αφίσα είναι το τζαμί Αλ Ακσα στην Ιερουσαλήμ. Στο οποίο κυματίζει σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

«Εβραίοι και προσκυνητές του Σταυρού. Ορκιζόμαστε να σπάσουμε τους λαιμούς σας και να χύσουμε το αίμα σας στην αυλή του Αλ-Άκσα και παντού. Αυτή είναι η υπόσχεση του Αλλάχ και θα την κάνουμε πραγματικότητα. Προσοχή. Η έλευση θα είναι η πιο τρομερή και πικρή«, αναφέρει το ανατριχιαστικό μήνυμα της αφίσας.

Δείτε την αφίσα με τους «καταδικασμένους» Τραμπ και Νετανιάχου

τζιχαντιστές Τραμπ Νετανιάχου

Σε άλλες αφίσες απεικονίζεται το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον να έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Αλλά και ένας εξτρεμιστής με ένα πιστόλι στην Καλιφόρνια.

τζιχαντιστές Τραμπ Νετανιάχου

τζιχαντιστές Τραμπ Νετανιάχου

Ποιους έχουν απειλήσει οι τζιχαντιστές κατά καιρούς

Η λίστα των προσώπων που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους κατά καιρούς οι τζιχαντιστές, είναι ατελείωτη. Έχουν απειλήσει ανοιχτά τον Πάπα Φραγκίσκο, λέγοντας πως «ερχόμαστε στη Ρώμη».

Οι τζιχαντιστές απειλούν τον Πάπα: Ερχόμαστε στη Ρώμη! | Newsit.gr

Έχουν απειλήσει για τρομοκρατικό χτύπημα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, που θα γίνει το καλοκαίρι του 2018. Στο στόχαστρο; Ο καλύτερος -κατά πολλούς- ποδοσφαιριστής του κόσμου, Λιονέλ Μέσι, τον οποίο απεικονίζουν με δάκρυα από αίμα.

 

Λίγες ημέρες αργότερα, μια αφίσα έδειχνε τον Κριστιάνο Ρονάλντο γονατισμένο και έτοιμο για… εκτέλεση.

ISIS - Κριστιάνο Ρονάλντο

Από τις απειλές δεν γλίτωσε όμως ούτε ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμαίν, Νεϊμάρ. Τον οποίο απεικονίζουν επίσης έτοιμο για εκτέλεση με τον Μέσι δίπλα του νεκρό!

Μέσι Νεϊμάρ τζιχαντιστές Μουντιάλ 2018

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση