Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρήνος στην «μέταλ» κοινότητα! Πέθανε ο τραγουδιστής πασίγνωστου συγκροτήματος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 22:33 Θρήνος στην «μέταλ» κοινότητα! Πέθανε ο τραγουδιστής πασίγνωστου συγκροτήματος

Θλίψη επικρατεί τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στους... "μεταλάδες" καθώς έφυγε από την ζωή ο Warrel Dane, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος "Nevermore".

Ο Warrel Dane, που έχει ερμηνεύσει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά μέταλ τραγούδια, «έφυγε» σε ηλικία 48 ετών από καρδιακή προσβολή στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Ο θάνατος του ανακοινώθηκε στα social media από τον κιθαρίστα του σόλο συγκροτήματος του Dane, Johhny Moraes, όπου το βράδυ της Τρίτης (12.12.2017) που συνέβη το δυσάρεστο ήταν μαζί του.

Ο Dane είχε υπάρξει τραγουδιστής και του ιστορικού συγκροτήματος «Sanctuary». Οι Nevermore ήταν ένα από τα συγκροτήματα που είχαν μεγάλη επιτυχία στα 90΄s αλλά και την πρώτη δεκαετία του 2000.

Μάλιστα είχε αγαπηθεί πολύ και στην χώρα μας, μπαίνοντας ακόμα περισσότερο στην «καρδιά» των… μεταλάδων με τον δίσκο «Dead Heart in a Dead World» το 2000.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ αλλά και με την υγεία του καθώς υπέφερε από σακχαρώδη διαβήτη.

Αντίο Warrel Dane..

newsit.gr