Νέες απειλές του ISIS για αιματοκύλισμα στις ΗΠΑ τα Χριστούγεννα- ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 10:52 Νέες απειλές του ISIS για αιματοκύλισμα στις ΗΠΑ τα Χριστούγεννα- ΦΩΤΟ

Νέες απειλές εκτοξεύουν οι τζιχαντιστές της οργάνωσηςΙσλαμικό Κράτος (ISIS) προς τις ΗΠΑ και προαναγγέλλουν νέες, αιματηρές επιθέσεις κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Μέσω του λογαριασμού του στην εφαρμογή Telegram, το ISIS ανάρτησε νέες αφίσες με απειλητικό περιεχόμενο και πρωταγωνιστεί τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, αναφέροντας πως η απόφασή του να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ πυροδοτεί νέο κύκλο επιθέσεων.

«Θα κάνουμε περισσότερες επιχειρήσεις στη χώρα σας μέχρι το τέλος και θα σας κάψουμε με τις φλόγες των πολέμων που ξεκινήσατε στο Ιράκ, στην Υεμένη, στη Λιβύη και στο Αφγανιστάν. Απλώς περιμένετε» αναφέρει η ανακοίνωση του ISIS και προσθέτει: «η αναγνώριση από το σκυλί σας, Τραμπ, της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ θα μας κάνει να αναγνωρίσουμε τα εκρηκτικά ως πρωτεύουσα της δικής σας χώρας».

Σε μία από τις αφίσες, φαίνεται η Times Square της Νέας Υόρκης με έναν εκρηκτικό μηχανισμό και έναν πυροκροτητή. «Περιμένετε για εμάς: το ISIS στο Μανχάταν», αναγράφεται στην αφίσα.

Δείτε τις νέες αφίσες του ISIS:

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών: Daily Mail

enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση