Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παγωμένες Πολιτείες Αμερικής! Απίστευτες εικόνες από τον χιονιά σε Βοστώνη και Νέα Υόρκη – "Πλημμύρισαν" οι δρόμοι… παγωμένο νερό [pics]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 13:50 Παγωμένες Πολιτείες Αμερικής! Απίστευτες εικόνες από τον χιονιά σε Βοστώνη και Νέα Υόρκη – "Πλημμύρισαν" οι δρόμοι… παγωμένο νερό [pics]

Οι εικόνες αποτυπώνουν τις δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους σε Νέα Υόρκη, Βοστώνη και σε άλλες πόλεις του βορειοανατολικού τμήματος των ΗΠΑ. Τα πάντα καλυμμένα από ένα λευκό «σεντόνι». Δεν είναι τίποτα περισσότερο από το πυκνό χιόνι που έχει παραλύσει τις πολιτείες της χώρας εδώ και μέρες.

Στην Αστόρια, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του newsit.gr, τα πράγματα είναι δύσκολα ακόμη και για να μπει κάποιος στο σπίτι του. Αυτοκίνητα καλυμμένα από το χιόνι σχεδόν ως τη μέση. Τα τρένα κινούνται αλλά… δύσκολα.

Στην εμβληματική γέφυρα του Μπρούκλιν (όταν… φαίνεται λόγω της ομίχλης) ένας άνδρας αποφάσισε να… περπατήσει και έγινε παγάκι!

Φωτογραφία Reuters

Στο διεθνές αεροδρόμιο JFK, τα πάντα παρέλυσαν και εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν.

Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
Από τη Νέα Υόρκη, στη Βοστώνη

Η Βοστώνη μπορεί να μην έχει τόσο χιόνι όσο η Νέα Υόρκη, αλλά το κρύο παγώνει τα πάντα. Όπως το νερό που κυλάει στους δρόμους. Οι φωτογραφίες των πρακτορείων αλλά στα social media δείχνουν κομμάτια από πάγο σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Φωτογραφία Reuters

 

 

 

 

Αυτοκίνητα «εγκλωβίστηκαν» και πυροσβέστες μετέφεραν τους οδηγούς στους ώμους. Χρειάστηκε να κάνουν διασώσεις με… βάρκες, που γλιστρούσαν πάνω στον πάγο!

Η αστυνομία ανέλαβε να μεταφέρει από και προς τα νοσοκομεία τους γιατρούς.