Ο Έντι Ράμα ντύθηκε Άγιος Βασίλης και προκάλεσε την οργή του Μπερίσα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 21:46 Ο Έντι Ράμα ντύθηκε Άγιος Βασίλης και προκάλεσε την οργή του Μπερίσα

Ο Έντι Ράμα, λοιπόν, έβαλε την κόκκινη στολή του Άγιου Βασίλη και εμφανίστηκε στη δημοφιλή εκπομπή «Κυριακή στην Αλβανία» του TV Klan. Σκοπός του ήταν να κάνει πραγματικότητα την ευχή ενός μικρού αγοριού με σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Το παιδάκι, το οποίο είναι καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι είχε στείλει μαζί με την μητέρα του ένα γράμμα ζητώντας οικονομική στήριξη μιας και δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα αυτά τα έξοδα.

Ο μικρός Λεό είπε πως οι γιατροί του δίνουν ελπίδες ότι μια μέρα θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να περπατήσει. Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό θα πρέπει να αγοράσει ένα όχημα που θα τον μεταφέρει καθημερινά στο σχολείο αλλά και να μισθώσει έναν φυσιοθεραπευτή που θα τον βοηθήσει στην αποκατάσταση του προβλήματος του.

Οι παραγωγοί της εκπομπής έδωσαν το γράμμα του αγοριού στον Ράμα και εκείνος αποφάσισε να του δώσει… το δώρο του!

Έτσι, ο Άγιος Βασίλης – Ράμα εμφανίστηκε ξαφνικά και πλησίασε τον μικρούλη. Ο Ράμα και ο μικρός ξεκίνησαν να συζητούν όταν ο Αλβανός πρωθυπουργός συγκινημένος ανακοίνωσε πως θα υπάρξει κρατική υποστήριξη για να ικανοποιηθεί το αίτημα του παιδιού.

Όπως καταλαβαίνετε, στην Αλβανία η εμφάνιση του Ράμα σχολιάστηκε… μάλλον αρνητικά. Μάλιστα, ο πολιτικός του αντίπαλος Σαλί Μπερίσα ανέβασε το βίντεο στα social media σχολιάζοντας: «Αφού έκλεψε τέσσερα χρόνια τώρα ντύνεται Άγιος Βασίλης. Για αυτό τα ΜΜΕ τον αποκαλούν η τελευταία συμμορία των συμμοριών».

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του Ράμα
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση