Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κέιτ Μίντλετον, μια μαμά όπως όλες: Στο τιμόνι για να πάρει τον πρίγκιπα Γεώργιο από το σχολείο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 16:50 Κέιτ Μίντλετον, μια μαμά όπως όλες: Στο τιμόνι για να πάρει τον πρίγκιπα Γεώργιο από το σχολείο

«Κόλλησε» στην κίνηση στο Τσέλσι του Λονδίνου η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, όταν βγήκε από το παλάτι του Κένσιγκτον για να πάει να παραλάβει τον γιο της από το σχολείο

Μπορεί να είναι η μέλλουσα βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας, αλλά δεν παύει να είναι και μητέρα δύο παιδιών, του 4χρονου πρίγκιπα Γεώργιου και της μόλις δύο ετών, πριγκίπισσας Σάρλοτ. Η Κέιτ Μίντλετον, έγκυος στο τρίτο της παιδί, που θα φέρει στον κόσμο τον Απρίλιο, έχει συχνά αναφέρει σε δηλώσεις της, όπως άλλωστε και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, πως επιθυμεί τα παιδιά της να μεγαλώσουν όσο πιο φυσιολογικά γίνεται.

Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη η είδηση πως ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι αλλά και χρηστών στα social media, την «συνέλαβε» την Παρασκευή το μεσημέρι να οδηγεί η ίδια ένα μαύρο Range Rover για να πάει να παραλάβει τον πρίγκιπα Γεώργιο από το σχολείο. Η Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε από το παλάτι του Κένσιγκτον για το ιδιωτικό σχολείο του γιου της, το Thomas's, που βρίσκεται στην περιοχή Μπάτερσι του νοτιοδυτικού Λονδίνου και απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από το παλάτι.



Όμως, η μεγάλη κίνηση στον δρόμο Kings Road του Τσέλσι ανάγκασε την Δούκισσα να περιμένει υπομονετικά ανάμεσα σε άλλα αυτοκίνητα και λεωφορεία, όπως θα έκανε κάθε πολυάσχολη «κοινή θνητή» και μαμά, που θα έπρεπε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο.



Ο πρίγκιπας Γεώργιος ξεκίνησε το σχολείο τον Σεπτέμβριο αλλά την πρώτη ημέρα τον συνόδευσε μόνο ο πατέρας του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, καθώς η Κέιτ Μίντλετον βρισκόταν στις πρώτες εβδομάδες της τρίτης εγκυμοσύνης της και υπέφερε από ναυτίες. Αντίθετα, όταν στις αρχές Ιανουαρίου η πριγκίπισσα Σάρλοτ ξεκίνησε να φοιτά στο νηπιαγωγείο Willocks, η μητέρα της, όχι μόνο την συνόδευσε αλλά της έβγαλε και δύο όμορφες φωτογραφίες στην είσοδο και στα σκαλοπάτια του παλατιού.



protothema.gr