Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έβρισε και κλώτσησε στο στομάχι μια μητέρα μπροστά στα δυο της παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 12:37 Έβρισε και κλώτσησε στο στομάχι μια μητέρα μπροστά στα δυο της παιδιά

Γυναίκα απείλησε πως θα απαγάγει τα παιδιά της - Το απίστευτο περιστατικό μέσα στο μετρό του Λονδίνου.

Αποτροπιασμένοι ήταν οι επιβάτες του λονδρέζικου μετρό από την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε μια μητέρα από γυναίκα μέσα στον συρμό.

Η μητέρα της ζήτησε να σταματήσει να βρίζει, γιατί ήταν μπροστά τα παιδιά της, όταν η γυναίκα που αναζητά η αστυνομία ξέσπασε σε έναν οχετό εναντίον της.

Μια ασταμάτητη 20λεπτη φραστική επίθεση δηλαδή που κατέληξε σε κλωτσιά στο στομάχι και απειλές κατά των παιδιών.

AP_11122211834

Η μητέρα ανέβηκε με τα δυο της παιδιά, 2 και 5 ετών αντίστοιχα, στο τρένο από τον σταθμό Oxford Circus. Κάθισαν δίπλα στη γυναίκα, η οποία για άγνωστο λόγο άρχισε να καταριέται θεούς και δαίμονες. Το θύμα της ζήτησε ευγενικά να σταματήσει, προκαλώντας ένα πρωτόγνωρο κύμα οργής.

Κάποια στιγμή, αφού είχαν περάσει 20 εφιαλτικά λεπτά της ώρας, η μητέρα σηκώθηκε από τη θέση της για να την αντιμετωπίσει, όταν και δέχτηκε κλωτσιά στο στομάχι αλλά και απειλές πως θα της αρπάξει τα κατατρομοκρατημένα παιδιά.

Και μετά σαν κυρία κατέβηκε στον επόμενο σταθμό του ανατολικού Λονδίνου και έγινε καπνός.

AP_070904019653

Το περιστατικό έγινε γνωστό στην αστυνομία, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από το κλειστό κύκλωμα του μετρό και αναζητεί πια τη γυναίκα για το «επιθετικό και ντροπιαστικό» αυτό περιστατικό, όπως το χαρακτήρισε.

«Ήταν μια ολότελα απαίσια εμπειρία για τη γυναίκα και τα παιδιά της», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας Alom Uddin, «τα οποία ήταν τρομοκρατημένα από τις επιθετικές και αισχρές πράξεις της γυναίκας. Τα παιδιά ήταν εξόφθαλμα πολύ ταραγμένα. Δεν θα ανεχτούμε ποτέ εγκλήματα μίσους στο δίκτυο των τρένων και εργαζόμαστε σκληρά για να αναγνωρίσουμε τον άνθρωπο που ευθύνεται γι' αυτό»…

Πηγή: newsbeast.gr