Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του Μπόρις Νεμτσόφ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 16:03 Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του Μπόρις Νεμτσόφ

Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται πως έχουν καταγραφεί οι τελευταίες στιγμές του Μπόρις Νεμτσόφ, δευτερόλεπτα πριν την στυγερή δολοφονία του, μία ανάσα από το Κρεμλίνο.

Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύτηκε από την ρωσική ιστοσελίδα TBU και θεωρείται πως απεικονίζει τον δολοφόνο να εμφανίζεται μπροστά στον Νεμτσόφ και την Αννα Ντουρίτσκαγια (την 23χρονη σύντροφό του) μόλις άρχισαν να διασχίζουν τη γέφυρα.

Ο εκτελεστής φέρεται να πυροβόλησε τέσσερις φορές το θύμα του και στην συνέχεια μπήκε σε ένα αυτοκίνητο κι έγινε "καπνός". 

Το συγκεκριμένο όχημα, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κοντινό σημείο λίγες ώρες αργότερα από τις αρχές.
 

Χιλιάδες άνθρωποι στην πορεία
Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι λαμβάνουν σήμερα μέρος σε μια πορεία που πραγματοποιείται στο κέντρο της Μόσχας στη μνήμη του αντιπολιτευόμενου πολιτικού και πρώην αντιπροέδρου της ρωσικής κυβέρνησης Μπόρις Νεμτσόφ.
Ο Νεμτσόφ δολοφονήθηκε την Παρασκευή το βράδυ κοντά στο Κρεμλίνο, όπως μεταδίδουν οι δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται στο σημείο.

Η αστυνομία από την πλευρά της κάνει λόγο για ένα πλήθος 7.000 διαδηλωτών που συμμετέχουν στην πορεία.

Η πρόσβαση στο μετρό είναι σχεδόν αδύνατη λόγω του πλήθους που έχει συγκεντρωθεί στις εισόδους, μετέδωσε μία δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
newsit.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση