Η μητέρα του Τζιχάντι Τζον τον αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 19:43 Η μητέρα του Τζιχάντι Τζον τον αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή!

Σοκάρει η μητέρα του εκτελεστή των τζιχαντιστών, "Τζιχάντι Τζον", η οποία δηλώνει πως αναγνώρισε αμέσως τον γιο της όταν είδε σε βίντεο τον πρώτο αποκεφαλισμό του!

Η 47χρονη Ghaneya Emwazi, δηλώνει πως αναγνώρισε το μεγαλύτερο παιδί της, τον 26χρονο Μοχάμεντ, πίσω από την μάσκα του ψυχρού εκτελεστή του Ισλαμικού Κράτους που αποκεφάλισε τον αμερικανό δημοσιογράφο Τζέιμς Φόλεϊ.

Ο πατέρας του αποκαλούμενου "Τζιχάντι Τζον" είπε στις αρχές πως η σύζυγός του "έγινε μανιώδης" όταν κατάλαβε πως ο μασκοφόρος άνδρας ήταν ο γιος της, ενώ και οι δύο γονείς του δήμιου του Ισλαμικού Κράτους ανακρίθηκαν χθες, Κυριακή, από τις αρχές.

Ο πατέρας του Μοχάμεντ δήλωσε ακόμη πως η τελευταία επικοινωνία που είχε με τον γιο του ήταν το 2013, όταν τους τηλεφώνησε από την Τουρκία και τους είπε πως ταξίδευε για την Συρία για να γίνει εθελοντής σε ανθρωπιστικές αποστολές.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το αν η μητέρα του Τζιχάντι Τζον ενημέρωσε τις αρχές αμέσως μόλις κατάλαβε τον γιο της, ωστόσο οι ειδικοί είχαν καταλάβει την ταυτότητά του από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

"Ο γιος μου είναι θρήσκος και σιχαίνεται την Δύση", τόνισε ακόμη ο πατέρας του στυγνού εκτελεστή των τζιχαντιστών...


Πηγή: dailymail.co.uk

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση