Νίκολας Κρουζ: Λάτρης των όπλων, σφαγέας μικρών ζώων, ρατσιστής και δολοφόνος - Αυτός είναι ο μακελάρης της Φλόριντα [pics]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 10:54 Νίκολας Κρουζ: Λάτρης των όπλων, σφαγέας μικρών ζώων, ρατσιστής και δολοφόνος - Αυτός είναι ο μακελάρης της Φλόριντα [pics]

Ο μακελάρης συνελήφθη σχεδόν μια ώρα μετά το μακελειό στο σχολείο Marjory Stoneman Douglas στο Πάρκλαντ της Φλόριντα. Όσοι τον γνώριζαν φαίνεται πως πίστευαν ότι το μακελειό ήταν θέμα χρόνου.

Ήταν μαθητής στο σχολείο όπου έκανε την επίθεση. Πριν από σχεδόν ένα χρόνο είχε πάρει αποβολή για πειθαρχικούς λόγους. Λόγοι που είναι άγνωστοι, για την ώρα. Ένας πρώην καθηγητής του, ο Τζιμ Γκαρντ, δήλωσε πως το μόνο που έμαθαν ήταν ότι του απαγορεύονταν να ξαναπάει στο σχολείο με τσάντα (backpack). Όπως είπε, ο Κρουζ είχε απειλήσει συμμαθητές του πριν εκδιωχθεί και του ζήτησαν να φύγει από το σχολείο.

Πρώην συμμαθητές του δηλώνουν πως ήταν ικανός να κάνει ό,τι έκανε. Πολλοί ήταν εκείνοι που μόλις άκουγαν για τους πυροβολισμούς στο σχολείο, στον Νίκολας πήγε το μυαλό τους.

Ο Νίκολας Κρουζ και το Instagram

Ο λογαριασμός του το Instagram είναι γεμάτος με φωτογραφίες που μόνο ανησυχία θα μπορούσαν να προκαλέσουν. Μια φωτογραφία με πιστόλι, μια άλλη με μαχαίρια και το πρόσωπό του καλυμμένο.

Σε μια άλλη φαίνεται ένας στόχος με τρύπες από σφαίρες. Όλες στο κέντρο… «Κάνει πραγματικά δουλειά, δοκιμάστε το» έγραψε τον Δεκέμβριο του 2015 όταν την ανέβασε.

Είχε επίσης, ανεβάσει, φωτογραφία με μια καραμπίνα. «Για κυνήγι» έγραψε. Ήταν Ιανουάριος του 2016 όταν ζητούσε πληροφορίες για το συγκεκριμένο όπλο.

Ρατσιστής και δολοφόνος ζώων

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος είχε, στο παρελθόν, νοσηλευτή σε ψυχιατρική κλινική.

Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν άνθρωπο με λατρεία για τα όπλα, που του άρεσε να σκοτώνει μικρά ζώα και είναι ρατσιστής.

«Του άρεσε να σκοτώνει μικρά ζώα, βατράχια, και αλλά. Ήταν ρατσιστής, ήταν τελείως τρελός» δήλωσε στο 10ABC News ένας μαθητής που γνώριζε τον 19χρονο.

Ο 19χρονος μακελάρης τη στιγμή της σύλληψής του

Ο 18χρονος Τσαντ Γουίλιαμς, τελειόφοιτος στο σχολείο όπου έγινε η επίθεση, θυμάται τον Κρουζ από προηγούμενα χρόνια. Λέει όπως ο 19χρονος έθετε σε λειτουργία το συναγερμό μέρα παρά μέρα μέχρι που τελικά τον απέβαλαν.

Πρόσφατα, ο Γουίλιαμς είδε τον Κρουζ με πολλά περιοδικά σχετικά με όπλα να φτάνει στο σχολείο. Πίστεψε ότι είχε πάει να πάρει κάποιο αδερφάκι του. «Ήταν παρίας. Δεν είχε φίλους», είπε ο Γουίλιαμς στο Reuters.

Η Τζούλιαν Ντέιβις τον γνώριζε πιο μικρό. Θυμάται πως ήταν ένα ήσυχο και ντροπαλό παιδί. Που όμως άλλαζε προσωπικότητα όταν θύμωνε. Μιλούσε πολύ για όπλα και για μαχαίρια αλλά κανείς δεν τον έπαιρνε στα  σοβαρά, είπε στο Reuters η 19χρονη.

«Τον αγνόησαν όλοι» – Ένα συγκλονιστικό post

Ένας άλλος μαθητής με το όνομα Όλι ανέβασε στο twitter post στο οποίο αναφέρει πως γνώριζε τον Κρουζ. Πως ο μακελάρης της Φλόριντα είχε πολλά προβλήματα ψυχικής υγείας αλλά οι μεγάλοι τον αγνόησαν.

«Είχε κυριολεκτικά μια σελίδα στο Instagram όπου ανέβαζε φωτογραφίες από ζώα που είχε κατακρεουργήσει και μια φορά επιτέθηκε σωματικά σε έναν φίλο μου» τόνισε.

Ο Όλι, μαθητής στο σχολείο όπου έγινε η επίθεση, περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο πως έγινε η επίθεση. Ο δεύτερος συναγερμός (σ.σ. είχε προηγηθεί άσκηση νωρίτερα), πως οι μαθητές βγήκαν από τις τάξεις, πως τους είπαν να φύγουν, οι πρώτες στιγμές, η αγωνία για τους φίλους που έμειναν πίσω.

«Κανείς δεν μας έλεγε τι συμβαίνει» γράφει. Και περιγράφει πως τον έπιασε κρίση πανικού. Πως δεν μπορούσε να ανασάνει, να σταματήσει να κλαίει. Ο καλύτερός του φίλος είχε κρυφτεί σε ντουλάπα του σχολείου. Ένας άλλος ήταν στο ίδιο κτίριο με τον δράστη.

«Είναι 6:32 τώρα και 17 είναι επιβεβαιωμένα νεκροί και υπάρχουν ακόμη φίλοι μου από τους οποίους δεν έχω νέα. Δεν ξέρω τι να κάνω» καταλήγει το συγκλονιστικό post του.

Με πληροφορίες από Daily Mail, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση