Παγίδευσε και έκαψε ζωντανά τα παιδιά του στη σοφίτα του σπιτιού τους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 10:37 Παγίδευσε και έκαψε ζωντανά τα παιδιά του στη σοφίτα του σπιτιού τους

Ένας Βρετανός πατέρας έκαψε ζωντανά τα παιδιά του στη σοφίτα του σπιτιού, αφού έλαβε την αίτηση διαζυγίου από τη μητέρα τους

Ο Darren Sykes αποφάσισε να εκδικηθεί τη σύζυγό του με τον χειρότερο τρόπο, καίγοντας ζωντανά τα παιδιά τους. Ο άνδρας που φαίνεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα δεν άντεξε όταν η σύζυγός του του ζήτησε διαζύγιο και έτσι αποφάσισε να κάψει τα παιδιά τους.

Φαίνεται πως ο άνδρας είχε δηλώσει επανειλημμένα τις αυτοκτονικές του τάσεις, ωστόσο κανείς δεν πίστευσε ότι θα παρέσερνε στο θάνατο και τα ίδια του τα παιδιά. Μάλιστα, ο 44χρονος είχε στείλει γραπτά μηνύματα στους συγγενείς και τους φίλους του πριν περιλούσει τον εαυτό του και τα παιδιά με πετρέλαιο.

Ο άνδρας είχε κλείσει καλά όλες τις εξόδους του σπιτιού εμποδίζοντας τα παιδιά να δραπετεύσουν με αποτέλεσμα ο Πολ,ο μικρότερος γιος να πεθάνει ακαριαία, ενώ ο Τζακ εντοπίστηκε από την πυροσβεστική στον κάτω όροφο του σπιτιού. Ο δεύτερος παρόλο που διεσώθη από τους πυροσβέστες έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο λόγω των εγκαυμάτων.

(Πηγή: Metro

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση