Φορολογικό μπόνους για Γερμανούς που έρχονται Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 12:11 Φορολογικό μπόνους για Γερμανούς που έρχονται Ελλάδα
Mια ασυνήθιστη πρόταση καταθέτουν δύο Γερμανοί βουλευτές για την ελληνική οικονομία και την αύξηση των εσόδων από την φορολογία.
 
Οι δύο βουλευτές του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ο Ρύντιγκερ Κρούζε και ο Άξελ Φίσερ μέσω της  Bild προτείνουν, ότι όποιος Γερμανός κάνει διακοπές στην Ελλάδα τα επόμενα 3 χρόνια, θα φέρνει τις αποδείξεις από το ξενοδοχείο, τα εστιατόρια, κλπ. θα τις συμπεριλαμβάνει στη φορολογική του δήλωση και το ποσό θα εκπίπτει από το φορολογητέο εισόδημα.
 
Το δημοσίευμα έχει τίτλο «500 ευρώ η επιδότηση διακοπών για τους Γερμανούς». Υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις: το ποσό δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 500 ευρώ, η καταβολή θα πρέπει να έχει γίνει με πιστωτική κάρτα και όχι σε ρευστό και οι αποδείξεις να είναι θεωρημένες από την ελληνική εφορία. Με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζουν οι δύο βουλευτές, θα διασφαλιστεί ότι το ποσό θα φορολογηθεί στην Ελλάδα και θα αποτελέσει ένα καλό κίνητρο για να τονωθεί η φορολογική συνείδηση και να δοθεί ώθηση στην αλλαγή του όλου του συστήματος «μια και δεν έχει κανένα νόημα να δίνονται συνεχώς χρήματα εκ των άνω». Έτσι και οι Γερμανοί θα έχουν κάποιο όφελος από το ελληνικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, όπως υποστηρίζουν.
 
thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com