Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έφτυνε αίμα και συνέχιζε να παίζει - Πέθανε μετά από 19 ώρες World Of Warcraft

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 13:12 Έφτυνε αίμα και συνέχιζε να παίζει - Πέθανε μετά από 19 ώρες World Of Warcraft
Στον θάνατό του οδήγησε ο εθισμός του 24χρονου που επί 19 ώρες έπαιζε το αγαπημένο του παιχνίδι χωρίς να κάνει διάλειμμα.
 
Λάτρης των video games, ο Wu Tai πήγε σε ίντερνετ καφέ στη Σαγκάη για να παίξει την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού.

Οι κάμερες από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας έχουν καταγράψει τη στιγμή που ενώ κάθεται μπροστά στον υπολογιστή, γέρνει αριστέρα και αρχίζει να βήχει έντονα προτού πέσει πίσω στην καρέκλα του και πεθάνει μπροστά στα μάτια των συγκλονισμένων συμπαικτών του.
 

Από τα πλάνα φαίνεται ότι έβηχε επανειλημμένα προτού πέσει από την καρέκλα του. Ο 20χρονος Hsin Lo που καθόταν δίπλα του σημείωσε πως άκουσε ξαφνικά ένα βογγητό και όταν γύρισε να δει τι συμβαίνει τον είδε πολύ χλωμό.

"Σκούπιζε με ένα χαρτομάντηλο που είχε αίμα πάνω του το στόμα του. Τον ρώτησα αν είναι εντάξει και μου είπε πως ένιωθε καλύτερα και πως θα ήταν εντάξει", ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

Κάλεσε ασθενοφόρο για τον 24χρονο που συνέχιζε να παίζει το παιχνίδι ενώ ήταν σοβαρά άρρωστος και περίμενε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

"Κάλεσα τις πρώτες βοήθειες και ενώ περιμέναμε το ασθενοφόρο πέθανε μπροστά στα μάτια μας χωρίς να μπορεί κάποιος να κάνει κάτι".
 

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου προσπάθησε να επαναφέρει στη ζωή τον 24χρονο που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

"Η νεκροψία θα προσδιορίσει την αιτία θανάτου του, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως το γεγονός ότι έπαιζε στον υπολογιστή χωρίς διάλειμμα επί 19 ώρες συνέβαλε στον θάνατό του", σημείωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
 

Πηγή: Dailymail
newsit.gr