Φρίκη! Χάραξαν στο πρόσωπο 22χρονη και τη χτυπούσαν με λοστούς ενώ γεννούσε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 12:04 Φρίκη! Χάραξαν στο πρόσωπο 22χρονη και τη χτυπούσαν με λοστούς ενώ γεννούσε

Σε τρομακτικό εφιάλτη μετατράπηκε η μέρα της γέννησης του δεύτερου παιδιού της για μια 22χρονη.

Ληστές που μπήκαν σπίτι της την ξυλοκόπησαν με ρόπαλα του μπέιζμπολ και τη χάραξαν με μαχαίρι στο πρόσωπο ενώ γεννούσε.

Οι 5 μασκοφόροι μπήκαν σπίτι της στο Basildon, στο Essex, γύρω στις 20:30 και ενώ έφευγε για το νοσοκομείο προκειμένου να γεννήσει.

Ο 32χρονος σύντροφός της, που ετοίμαζε τα πράγματά της για το νοσοκομείο και έτρεξε να την προστατεύσει, είπε ότι η νεαρή γυναίκα είναι πολύ άσχημα τραυματισμένη για να επιστρέψει σπίτι.

"Είχα ανέβει επάνω για να μαζέψω τα πράγματα και ξαφνικά άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Είχαμε ξαφνικά 5 μασκοφόρους μέσα στο σπίτι μας που μας φώναζαν να τους δώσουμε τα χρήματά μας.

Είχαν στριμώξει τη σύντροφό μου και μετά τη χτύπησαν με ένα λοστό και ρόπαλα και τη χάραξαν στο πρόσωπο ουρλιάζοντας να τους δώσουμε περισσότερα χρήματα.

Έβαλα τα χέρια μου γύρω της για να την προστατεύσω και συνέχισαν να μας χτυπούν. Ουρλιάζαμε για βοήθεια. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο θυμωμένος είμαι.

Η σύντροφός μου είναι άσχημα τραυματισμένη και θα χρειαστεί βοήθεια για να το ξεπεράσει. Είναι άρρωστο να κάνεις κάτι τέτοιο σε μια έγκυο που πρόκειται να γεννήσει".

Η μητέρα δύο παιδιών έχει ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι που μπορεί να είναι κάταγμα στο κρανίο από τη βάναυση επίθεση. Παρά τα τραύματα που δέχτηκε έφερε ένα υγιές μωράκι στον κόσμο.

"Ήταν μια εξαιρετικά τραυματική εμπειρία και για τους δυο μας. Η κοπέλα μου είναι στο νοσοκομείο ενώ θα έπρεπε να γιορτάζουμε τη γέννηση του παιδιού μας", σημείωσε ο 32χρονος σύντροφός της που φέρει ελαφρά τραύματα.

Πηγή: Dailymail

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση