Έβγαλε τα εγγόνια της από το σπίτι και εκτέλεσε τη νύφη της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 18:01 Έβγαλε τα εγγόνια της από το σπίτι και εκτέλεσε τη νύφη της

Η Jenna Wall βρισκόταν σε πικρή δικαστική διαμάχη με τον σύζυγό της για το διαζύγιο. Τη μοιραία μέρα βρέθηκε νεκρή στο πάτωμα της κουζίνας του πατρικού της σπιτιού όπου έμενε μέχρι να ολοκληρωθεί το διαζύγιο.

Είχε πυροβοληθεί 4 φορές από την πεθερά της που είχε βγάλει τα δύο τότε 10χρονα αγοράκια της έξω από το σπίτι. Η 64χρονη Elizabeth Wall δεν έφυγε από το σημείο και συνελήφθη από τις αρχές για την άγρια δολοφονία.

Άγρια δικαστική διαμάχη για διαζύγιο και επιμέλεια παιδιών

Την Παρασκευή καταδικάστηκε σε ισόβια και θα μπορέσει να αποφυλακιστεί μετά από 30 χρόνια. Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας έκλαιγε αλλά δεν μίλησε καθόλου πέρα από το να απαντήσει κάποιες από τις βασικές ερωτήσεις του δικαστή.

«Σίγουρα είναι πολύ στεναχωρημένη για αυτό που συνέβη» δήλωσε ο δικηγόρος της. Η μητέρα της Jenna, Sheri Charlton, ήταν συντετριμμένη ενώ μιλούσε στο δικαστήριο για τη δολοφονία.

Οι αρχές πιστεύουν πως η Elizabeth σκότωσε τον Jenna λόγω του χωρισμού από τον γιο της Jerrod Wall. Η μάχη για το διαζύγιο και την επιμέλεια των παιδιών είχε εξοργίσει την Elizabeth.

Πηγή: People, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση