Δημόσια ταπείνωση! Περιέλουσαν με λύματα ανύπαντρους εφήβους [vid]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 14:20 Δημόσια ταπείνωση! Περιέλουσαν με λύματα ανύπαντρους εφήβους [vid]

Ένα ζευγάρι εφήβων δέχτηκε επίθεση από αγνώστους επειδή βρέθηκαν μόνοι τους χωρίς να είναι παντρεμένοι. Τους έλουσαν με λύματα για το αδίκημα της ακολασίας στην Ινδονησία.

Το άγαμο ζευγάρι σύρθηκε στον δρόμο και διατάχθηκε να καθίσει μπροστά σε αποχέτευση. Τότε ξεκίνησε και η δημόσια διαπόμπευσή τους. Τους έλουσαν με λύματα.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο λίγη ώρα αφότου ξεκίνησε η ταπείνωσή τους. Τους μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα όπου και τους επέτρεψαν να πλυθούν.

Σε περίπτωση που κριθούν ένοχοι, τα πράγματα κινδυνεύουν να γίνουν ακόμα χειρότερα για το ζευγάρι και να τιμωρηθούν με μαστίγωμα.

Δημόσιος εξευτελισμός

«Αυτό που κάνατε είναι ενάντιο στους νόμους του Ισλάμ! Αυτό θα αποτελέσει μάθημα για εσάς» ακούγεται να φωνάζει το πλήθος στο έφηβο ζευγάρι.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Nazarul Fitra είπε ότι η κοπέλα, που είναι 18 ετών, είχε πάει στο σπίτι του αγοριού της. Ήταν μόνος και οι γείτονες υποψιάστηκαν πως θα έκαναν σεξ. Έτσι τους έσυραν στον δρόμο.

«Η αστυνομία δεν επέκρινε αυτούς τους ανθρώπους παρόλο που εισήλθαν παράνομα σε ιδιωτική κατοικία και εξευτέλισαν το ζευγάρι δημόσια» δήλωσε ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση