Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκότωσε τρεις γυναίκες για να τις εκδικηθεί επειδή ήταν παρθένος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 16:54 Σκότωσε τρεις γυναίκες για να τις εκδικηθεί επειδή ήταν παρθένος

Ένας 17χρονος μετατράπηκε σε κατά συρροήν δολοφόνος όταν σκότωσε τρεις γυναίκες για να τις εκδικηθεί επειδή ήταν ακόμη παρθένος(pics)

Με σενάριο ταινίας τρόμου μοιάζει η ιστορία ενός Βρετανού 17χρονου που μετατράπηκε σε κατά συρροήν δολοφόνος, θέλοντας να εκδικηθεί τρεις γυναίκες για το γεγονός ότι ήταν ακόμη παρθένος. Αρκετούς μήνες μετά τους φόνους και αφού η αστυνομία είχε συλλάβει έναν 30χρονο άνδρα ο ίδιος αποφάσισε να στείλει ένα σημείωμα στην αστυνομία όπου ομολογούσε τους φόνους και ειρωνευόταν το έργο τους.

Στο γράμμα του ο Ben Moynihan, αναφερόμενος στην αστυνομία, έγραφε "Πιάστε με αν μπορείτε", συνάπτοντας μια φωτογραφία του. Ενώ, παράλληλα ζητούσε να τον συλλάβουν πριν "βγει για κυνήγι για το τέταρτο θύμα του".

 

 

Η αστυνομία κατάφερε να τον συλλάβει την Παρασκευή, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του εντόπισαν ένα κουζινομάχαιρο, με το οποίο φαίνεται να πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του. Επίσης, εντοπίστηκε βιντεοσκοπημένο υλικό που τον εμφανίζει εξαγριωμένο με τις γυναίκες γιατί ήταν ακόμη παρθένος, με αποτέλεσμα να τις απειλεί.

(Πηγή: Metro)

news247.gr