Σοκάρουν μάνα και κόρη με την σπάνια ασθένεια πρόωρης γήρανσης! Δε θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 17:05 Σοκάρουν μάνα και κόρη με την σπάνια ασθένεια πρόωρης γήρανσης! Δε θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι!

Eίναι απίστευτο και σοκάρει πραγματικά! Οι δυο γυναίκες στην παραπάνω φωτογραφία είναι μάνα και κόρη. Στην αριστερή είναι η κόρη που είναι 16 ετών και μοιάζει τουλάχιστον 40, 45 και στην δεξιά η μητέρα που είναι 45 και δείχνει 80!

Η μάνα πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που λέγεται λιποδυστροφία και προκαλεί πρόωρη γήρανση και ρυτίδες αφύσικες με την ηλικία και δυστυχώς την κληροδότησε στην κόρτη της Ζara. Η 45 Tracey έχει επτά παιδιά και κληροδότησε την περίεργη ασθένεια μόνο σε τρία.

Η Ζara σε ηλικία 7 ετών έχει ήδη τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης στο πρόσωπό της!Oι δυο γυναίκες αντιμετώπισαν τη κοροϊδία των γνωστών τους αλλά και το χλευασμό του κόσμου λόγω της κατάστασης τους ενώ η κόρη της οικογένειας πήγε στην Αμερική όπου υποβλήθηκε σε δωρεάν λίφτινγκ το οποίο τη μεταμόρφωσε και της άλλαξε τη ζωή. Το ίδιο έκανε αργότερα και η 45 χρονη μητέρα της. 

Έτσι είναι σήμερα μάνα και κόρη μετά το λιφτινγκ αλλά και μια σειρά θεραπειών με μπότοξ και ενέσιμα φίλερςΗ Zara και η Tracey με άλλη κόρη της οικογένεια που δεν κληρονόμησε την ασθένεια και όπως βλέπεις το πρόσωπό της είναι απόλυτα φυσιολογικό

Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com