Επίθεση με πυραύλους δέχθηκε η Σαουδική Αραβία! Ισχυρές εκρήξεις στο Ριάντ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 21:02 Επίθεση με πυραύλους δέχθηκε η Σαουδική Αραβία! Ισχυρές εκρήξεις στο Ριάντ Φωτογραφία αρχείου Reuters
Πίσω από την επίθεση οι σιίτες αντάρτες Χούθι, από τη γειτονική Υεμένη - Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση - Βίντεο από τη στιγμή των εκρήξεων

Συναγερμός στη Σαουδική Αραβία! Οι δυνάμεις αεράμυνας αναχαίτισαν τους βαλλιστικούς πυραύλους που εκτόξευσαν οι σιίτες αντάρτες Χούθι από τη γειτονική Υεμένη, εναντίον του Ριάντ και της νότιας πόλης Ναζράν.

Σαουδαραβικά κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οι δυνάμεις της χώρας αναχαίτισαν ένα βαλλιστικό πύραυλο πάνω από το Ριάντ, αφού τρεις εκρήξεις ακούστηκαν και τρία σύννεφα καπνού υψώνονταν στον ουρανό της πρωτεύουσας.

Το τηλεοπτικό δίκτυο al Masirah που ελέγχεται από τους Χούθι, ανέφερε με ανάρτηση στο twitter ότι στοχοθέτησαν με βαλλιστικούς πυραύλους το σαουδαραβικό υπουργείο Άμυνας στο Ριάντ.

Δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για ζημιές.

Ο σαουδαραβικός συνασπισμός δυνάμεων με ανακοίνωσή του τόνισε ότι οι δυνάμεις αεράμυνας αναχαίτισαν έναν πύραυλο πάνω από την νότια πόλη Ναζράν.

Οι Χούθι έχουν εντείνει τις επιθέσεις πυραύλων εναντίον του Βασιλείου, σε απάντηση, σύμφωνα με τους ίδιους, στις αεροπορικές επιδρομές του σαουδαραβικού συνασπισμού εναντίον των ανταρτών, συμμάχων του Ιράν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Sputnik

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com