Φρικτά βασανιστήρια επειδή αρνήθηκε να τον παντρευτεί (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 00:12 Φρικτά βασανιστήρια επειδή αρνήθηκε να τον παντρευτεί (ΦΩΤΟ)

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 25χρονου Fred Munoz έχουν εξαπολύσει οι αρχές μετά την άγρια επίθεση στην 23χρονη Viri Benitez.

Σχεδόν αγνώριστη, η 23χρονη ισχυρίζεται ότι ο πρώην φίλος της την απήγαγε και τη βίασε επειδή δεν ήθελε να τον παντρευτεί.
 

Η Vivi Benitez από το Μεξικό ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά της όταν ο 25χρονος εμφανίστηκε στο σπίτι της και απαιτούσε να τη δει.
 

 


"Είχαμε χωρίσει πριν από λίγες εβδομάδες επειδή ήταν βίαιος και δεν ήθελα να τον παντρευτώ. Όταν ήρθε στο σπίτι μου του είπα πως έφευγα για τη δουλειά. Προσφέρθηκε να με πάει και όταν αρνήθηκαν τρελάθηκε".

 

 

Αφού την άρπαξε από τα μαλλιά και την έβαλε στο αυτοκίνητο, την πήγε σε ένα άδειο γκαράζ όπου της έσπασε τη μύτη και τη χτυπούσε με ένα βαράκι μέχρι που λιποθύμησε.
 


"Όσο με χτυπούσε μου έλεγε ότι θα μου καταστρέψει το πρόσωπο ώστε να μη θέλει κανείς να είναι μαζί μου. Με κατηγόρησε πως τον ταπείνωσα. Τον παρακάλεσα να σταματήσει αλλά με χτυπούσε όλο και πιο δυνατά".

Στη συνέχεια και ενώ ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος τη βίασε. "Όταν τελείωσε, πήγε έξω και εγώ με όσες δυνάμεις είχα έτρεξα σε ένα κοντινό εστιατόριο όπου με βοήθησαν".

Πηγή: Mirror

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση