Βίντεο ντοκουμέντο: Τα πρώτα λεπτά τρόμου μετά τη δολοφονία του πρώην υπουργού Άμυνας της Τουρκίας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 22:21 Βίντεο ντοκουμέντο: Τα πρώτα λεπτά τρόμου μετά τη δολοφονία του πρώην υπουργού Άμυνας της Τουρκίας!

Ο Ερτσάν Βουραλχάν δολοφονήθηκε την ώρα που καθόταν σε καφετέρια, στην περιοχή Σιρκετσί της Κωνσταντινούπολης - Ο δράστης μαχαίρωσε τον Βουραλχάν στο λαιμό, δύο φορές - Συνελήφθη και εμφανίστηκε αμετανόητος για το άγριο έγκλημα

Σοκ έχει προκληθεί στην Τουρκία, καθώς ο πρώην υπουργός υπουργός Άμυνας, Ερτσάν Βουραλχάν, δολοφονήθηκε την ώρα που καθόταν σε καφετέρια στην περιοχή Σιρκετσί της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης, Γιουκσέλ Καραμπαμπά, ο οποίος συνελήφθη, μαχαίρωσε τον Βουραλχάν στο λαιμό, δύο φορές, προκαλώντας όπως είναι φυσικό πανικό σε όσους βρίσκονταν τριγύρω.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

«Αυτό σου αξίζει»

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο πρώην υπουργός έπινε τσάι, όταν ο δράστης τον πλησίασε, κάθισε δίπλα του, λογομάχησαν και κάποια στιγμή τον μαχαίρωσε!

Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, ο δράστης του είπε «αυτό σου αξίζει», μόλις έμπηξε το μαχαίρι στο λαιμό του. Το ίδιο απάντησε ο Γιουκσέλ Καραμπαμπά και στους δημοσιογράφους, όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε: «Του άξιζε».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση