Οργιάζουν οι φήμες για ασθένεια του Πούτιν – Για σύνδρομο Άσπεργκερ κάνει λόγο έκθεση του Πενταγώνου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 16:41 Οργιάζουν οι φήμες για ασθένεια του Πούτιν – Για σύνδρομο Άσπεργκερ κάνει λόγο έκθεση του Πενταγώνου

Οργιάζουν οι φήμες ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτή τη φορά η διαρροή ήρθε από την κυβέρνηση του Καζακστάν, μετά την ακύρωση προγραμματισμένου ταξιδιού τού Ρώσου προέδρου στην Αστάνα. Σύμφωνα με έκθεση του Πενταγώνου ο Πούτιν ενδέχεται να πάσχει από το σύνδρομο Άσπεργκερ.

Τους τελευταίους μήνες όλο και περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρονται σε σοβαρή ασθένεια που ταλαιπωρεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τελευταίο δημοσίευμα επικαλείται έκθεση του Πενταγώνου, σύμφωνα με την οποία ο Ρώσος πρόεδρος μπορεί να έχει σύνδρομο Άσπεργκερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του International Business Times, η έκθεση συντάχθηκε το 2008 και καταγράφει ευρήματα έρευνας σύμφωνα με την οποία η διάγνωση της υποτιθέμενης ψυχικής ασθένειας του Ρώσου προέδρου χρονολογείται από το 2000.

Στην έκθεση γίνεται αναφορά σε “νευρολογική ανωμαλία” του Ρώσου προέδρου. Μάλιστα, εικάζεται ότι η εγκεφαλική βλάβη ίσως να προήλθε από κάποια εμπλοκή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μητέρας του, που ίσως να οφείλεται σε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο τρόπος που κυβερνάει ο Βλαντιμίρ Πούτιν ίσως να επηρεάζεται από αυτή τη "μορφή αυτισμού" που πάσχει.

Η ρωσική εφημερίδα «The Moscow Times», αναφέρει ότι ένας κυβερνητικός αξιωματούχος του Καζακστάν, μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας στο πρακτορείο Reuters επεσήμανε ότι, η συνάντηση στην Αστανά του Ρώσου προέδρου και του ομόλογου του, Ναζαρμπάγιεφ, δεν θα γίνει πιθανότατα λόγω ασθένειας του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μέχρι στιγμής το Κρεμλίνο δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο, αλλά και ο εκπρόσωπος του προέδρου της Λευκορωσίας, αρνήθηκε να πάρει θέση για το θέμα.

Πριν λίγους μήνες δημοσίευμα της New York Post ανέφερε ότι ο Ρώσος πρόεδρος πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας και ότι  η ασθένεια βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο.
Το ρωσικό πρακτορείο «TASS», επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, είχε διαψεύσει τις φήμες, μεταδίδοντας πως ο Ρώσος πρόεδρος χαίρει άκρας υγείας.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση