Ανατριχιαστικές φωτογραφίες από το σπίτι όπου πέθανε ο Prince [vid]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 09:42 Ανατριχιαστικές φωτογραφίες από το σπίτι όπου πέθανε ο Prince [vid]

Στις φωτογραφίες από τον χώρο που πέθανε ο Prince κυριαρχούν φάρμακα, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα του Prince.

Παίρνει κανείς μια γεύση από το σπίτι όπου έζησε και πέθανε ο τραγουδιστής. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι απουσιάζουν οι φωτογραφίες φίλων ή της οικογένειάς του. Κυριαρχούν τα επιτεύγματά του στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Αποκαλύπτεται ωστόσο με τον πιο εμφανή τρόπο η μάχη του με τα ναρκωτικά. Φάρμακα βρίσκονταν διάσπαρτα σε όλο το σπίτι όπου είχε ζήσει την ενήλικη ζωή του. Το βίντεο των ερευνητών τραβήχτηκε στιγμές αφότου βρήκαν το πτώμα του Prince σε ασανσέρ στο ισόγειο στις 21 Αυγούστου 2016.

 

 

Το φάρμακο που σκότωσε τον Prince

Από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο τραγουδιστής πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δόθηκαν στη δημοσιότητα την ίδια μέρα που αποφασίστηκε ότι δεν θα υπάρξει ποινική δίωξη για τον θάνατο του τραγουδιστή.

Φωτογραφίες από μια ακατάσταση τουαλέτα γεμάτη προϊόντα ομορφιάς αποκαλύπτουν την εμμονή του 57χρονου καλλιτέχνη να φαίνεται νέος και όμορφος. Ακριβές κρέμες ενυδάτωσης, προϊόντα απολέπισης και μακιγιάζ, βαφές μαλλιών αλλά και πολλά κουτάκια φάρμακα.

Είχε επίσης πολλά κουτιά με βιταμίνες και συμπληρώματα για το άγχος και την απώλεια βάρους. Ο θρυλικός καλλιτέχνης είχε επιλέξει θεματικές τοιχογραφίες με δύο μάτια να κοιτάζουν το σπίτι από ψηλά.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι δεν ήταν σε θέση να καθορίσουν ποιος είχε προμηθεύσει τον Prince με τα χάπια που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατό του. Ο Prince, σύμφωνα με την έρευνα, δεν είχε ιδέα ότι τα χάπια περιείχαν Fentanyl. Πίστευε ότι έπαιρνε Vicodin τις εβδομάδες και τις μέρες πριν τον θάνατό του.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση