Μπλόκο ζωής από φορτηγατζήδες - Εμπόδισαν άνθρωπο να πηδήξει από γέφυρα! [vid]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 19:12 Μπλόκο ζωής από φορτηγατζήδες - Εμπόδισαν άνθρωπο να πηδήξει από γέφυρα! [vid]

Έστησαν τις νταλίκες κάτω από γέφυρα ώστε να μην μπορεί να πηδήξει στον αυτοκινητόδρομο.

Ούτε ο Χάρος δεν μπορεί να αντισταθεί στη συνεργασία φορτηγατζήδων με την αστυνομία.

Χθες Τρίτη, ένα τμήμα της Διαπολιτειακής Οδού 696 στο Michigan έκλεισε για την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, από νταλίκες παραταγμένες στη σειρά.

Εκ πρώτης όψεως θα έλεγε κανείς ότι επρόκειτο για κάποιον άτυπο αγώνα ντράγκστερ φορτηγών ή για εκδήλωση διαμαρτυρίας των συνδικάτων οδικών μεταφορών.

Όμως οι 13 νταλικέρηδες απλά ανταποκρίθηκαν σε έκκληση της αστυνομίας του Michigan για βοήθεια. Οι Αρχές προσπαθούσαν να εμποδίσουν έναν άνθρωπο να αυτοκτονήσει πηδώντας από μια γέφυρα στο κατάστρωμα του αυτοκινητόδρομου.

Καθώς οι διαπραγματευτές επιχειρούσαν να μεταπείσουν τον επίδοξο αυτόχειρα, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να μη ρισκάρουν τίποτε και ζήτησαν από τους φορτηγατζήδες στην περιοχή του Oak Park να βάλουν ένα χεράκι τοποθετώντας τις νταλίκες τους κάτω από τη γέφυρα. 

Όπως είπε ο Jason Brockdorff του Huntington Woods Police Department, το τέχνασμα αυτό έχει χρησιμοποιηθεί και παλιότερα, αλλά όχι σε τέτοια κλίμακα. Ο σκοπός της παράταξης των φορτηγών είναι να μειωθεί δραστικά το ύψος της ενδεχόμενης πτώσης.

Τελικά, η βοήθεια των φορτηγατζήδων δεν χρειάστηκε, αφού ο επίδοξος αυτόχειρας μεταπείστηκε και η όλη υπόθεση έληξε με τον καλύτερο τρόπο.

Όσο για τους φορτηγατζήδες, πήραν τον έπαινο των συναδέλφων τους: «Η φωτογραφία μας κάνει πολύ υπερήφανους και δείχνει γρήγορη σκέψη», δήλωσε ο Sean McNally του Συνδικάτου Αμερικανών Οδηγών Φορτηγών. «Δείχνει επίσης την ποιότητα των ανθρώπων μας και το πώς ο κλάδος μας συνεργάζεται με το Νόμο για είναι οι αυτοκινητόδρομοί μας ασφαλείς»

 

 

drive.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση