Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανατριχίλα! Βραβευμένος κλόουν έσφαξε την πρώην του – Ανάγκασε να βλέπουν τα παιδιά της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 11:34 Ανατριχίλα! Βραβευμένος κλόουν έσφαξε την πρώην του – Ανάγκασε να βλέπουν τα παιδιά της

Ο βραβευμένος κλόουν Kevin Leipere, 31, και ο προστατευόμενός του Dietwin Haegheman, 38, σκότωσαν την πρώην σύντροφό του μπροστά στα τρία της παιδιά. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν από τις βελγικές αρχές για τη δολοφονία.

Το πτώμα της 47χρονης βρέθηκε στο γκαράζ του σπιτιού της στην πόλη Oudenburg, κοντά στη βελγική πόλη Ostend. Οι αρχές βρήκαν τα τρία παιδιά της ηλικιών 12, 15 και 17 δεμένα στη σοφίτα.

Είπαν ότι ο Leipere και ο Haeghemen τους ανάγκασαν να βλέπουν τη σφαγή της μητέρας τους. Ο Leipere χώρισε πρόσφατα με την Caroline D. επειδή δεν τα έβρισκε με τα παιδιά της.

Ο πατέρας των παιδιών Geert D N περιέγραψε απίστευτα ανατριχιαστικές τις σκηνές που έζησαν τα παιδιά του.

Απειλούσε να αυτοκτονήσει ο δολοφόνος κλόουν

Μετά την άγρια δολοφονία ο Leipere και ο Haeghemen ομολόγησαν στις αρχές το αποτρόπαιο έγκλημά τους πριν εξαφανιστούν. Ο Leipere ταξίδεψε στην πόλη του στο Breedene. Σκαρφάλωσε στην κορυφή ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων, πυροβολούσε με όπλο στον αέρα και απειλούσε να πηδήξει στο κενό.

Μετά την αναταραχή, οι αρχές κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί και συνελήφθη. Ο Haegheman συνελήφθη αργότερα την ίδια μέρα στην πόλη Melle. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Leipere τον έπεισε να βοηθήσει να εκδικηθεί την Caroline D και τα παιδιά της μετά τον χωρισμό τους.

Η Caroline D χώρισε τον κλόουν που ήταν γνωστός ως Clown Tobi ή Doctor Aspirin επειδή δεν άρεσε στα παιδιά της. Είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος κλόουν στο Benelux του Βελγίου, στις Κάτω Χώρες και το Λουξεμβούργο το 2011.

Πηγή: Dailymail, newsit.gr