Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χτύπησε τον άντρα και την πεθερά της επειδή ο γκόλφερ πάτωσε στο τουρνουά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 13:17 Χτύπησε τον άντρα και την πεθερά της επειδή ο γκόλφερ πάτωσε στο τουρνουά

Οι αρχές συνέλαβαν την Krista Glover επαγγελματία παίκτη γκολφ Lucas Glover μετά την απίστευτη επίθεση σε βάρος του ίδιου και της μητέρας του.

Αφέθηκε ελεύθερη το επόμενο πρωινό μετά την καταβολή εγγύησης ύψους 2.500 δολαρίων. Συνελήφθη με την κατηγορία της οικογενειακής βίας και της αντίστασης κατά των αρχών.

«Στις 12 Μαΐου η σύζυγός μου και η μητέρα μου ενεπλάκησαν σε καβγά και κλήθηκε η αστυνομία. Όλα είναι μια χαρά. Δυστυχώς παρόλο που χρεώθηκε η Krista, είμαστε σίγουροι ότι η δικαιοσύνη μπορεί να καταλάβει τι πραγματικά συνέβη και η Krista να αθωωθεί για αυτό το προσωπικό ζήτημα. Σας ευχαριστούμε για τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής ενώ προσπαθούμε να χειριστούμε αυτό το ατυχές συμβάν» σχολίασε ο Lucas Glover στο Twitter.

Χτύπησε τον άντρα και την πεθερά της

Το περιστατικό έγινε στο Ponte Vedra Beach, στη Φλόριντα, αφού ο Lucas Glover έχασε την 54η τρύπα στο The Players Championship. Μετά το τουρνουά το ζευγάρι μάλωσε. Όταν η μητέρα του γκόλφερ Hershey Glover προσπάθησε να τους χωρίσει, η Krista άρχισε να της επιτίθεται. Ο γκόλφερ μπήκε ανάμεσά τους και τραυματίστηκε.

Ο Lucas Glover δήλωσε στις αρχές πως η σύζυγός του συχνά έχει βίαιες τάσεις όταν παίζει καλά σε τουρνουά. «Όταν έχει έναν κακό γύρο στο γκολφ, η Krista αρχίζει να τσακώνεται μαζί του και να του λέει ότι είναι αποτυχημένος και καλύτερα να κερδίσει διαφορετικά θα τον εγκαταλείψει και δεν θα ξαναδεί τα παιδιά του» κατέθεσε η μητέρα του. Ο Lucas και η Krista Glover έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ένα 5χρονο κοριτσάκι και ένα 2χρονο αγοράκι.

Οι αρχές παρατήρησαν τις αμυχές στο δεξί χέρι του Lucas Glover και πολλαπλά τραύματα στα χέρια της μητέρα του. Είχε μάλιστα αίμα στα ρούχα της.

Πηγή: People