Ντόναλντ Τραμπ: Έξαλλοι οι Βρετανοί για τις προσβολές στη βασίλισσα και τη φωτογραφία στην καρέκλα του Τσόρτσιλ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 13:54 Ντόναλντ Τραμπ: Έξαλλοι οι Βρετανοί για τις προσβολές στη βασίλισσα και τη φωτογραφία στην καρέκλα του Τσόρτσιλ
Η συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ εξόργισε τους Βρετανούς
 

Έξαλλοι είναι οι Βρετανοί με τη συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στη βασίλισσά τους στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως λένε ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσέβαλε όχι μια, ούτε δύο αλλά τρεις φορές την Ελισάβετ ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η επιλογή του να φωτογραφηθεί στην καρέκλα του Ουίνστον Τσόρτσιλ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης η συνάντηση ξεκίνησε στραβά από την αρχή καθώς ο Τραμπ και η Μελάνια έστησαν την 92χρονη βασίλισσα για 12 έως 15 λεπτά. Αίσθηση, μάλιστα, έκανε η κίνηση της βασίλισσας Ελισάβετ να κοιτάξει το ρολόι της περιμένοντας το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ.

 

Το δεύτερο λάθος που επισήμαναν οι Βρετανοί ήταν ότι ούτε ο Αμερικανός πρόεδρος ούτε η σύζυγός του δεν υποκλίθηκαν μπροστά στην Ελισάβετ περιλαμβάνοντας στα λάθη και την κίνηση της Μελάνια Τραμπ να κάνει χειραψία.

Το τρίτο χτύπημα στη συνάντηση της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Τραμπ ήταν όταν οι δύο τους ετοιμάστηκαν να επιθεωρήσουν τη βασιλική φρουρά με τον Τραμπ να αδιαφορεί για την παρουσία της Ελισάβετ και να προχωρά μόνος του μπροστά αφήνοντας πίσω την 92χρονη βασίλισσα.

Η τελευταία προσβολή για τους Βρετανούς ήταν η επιλογή του Τραμπ να φωτογραφηθεί στην καρέκλα του Ουίνστον Τσόρτσιλ περιμένοντας τη συνάντησή του με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι στο Τσέκερς. Τη φωτογραφία, μάλιστα, ανήρτησε στο Twitter η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς.

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση