Θανατηφόρος θηλασμός: Σκότωσε τον γιο της με το μητρικό γάλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 17:59 Θανατηφόρος θηλασμός: Σκότωσε τον γιο της με το μητρικό γάλα

Μια 30χρονη γυναίκα με εθισμό στα παυσίπονα κατηγορείται ότι σκότωσε τον γιο της ηλικίας μόλις 11 εβδομάδων με θανατηφόρο μείγμα ναρκωτικών στο μητρικό γάλα.

Η Samantha Jones αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονία με θύμα το ίδιο της το παιδί. Μια αυτοψία διαπίστωσε ότι το μωρό πέθανε από ένα συνδυασμό μεθαδόνης, αμφεταμίνης και μεθαμφεταμίνης, δήλωσε το Γραφείο Εισαγγελέα του Bucks County.

Σύμφωνα με μια ένορκη δήλωση, η μητέρα δήλωσε στην αστυνομία ότι ήταν πολύ κουρασμένη για να κάνει ταϊσει το μωρό με μπιμπερό, όταν ξύπνησε και έκλαιγε στις 3 το πρωί και αντίθετα επέλεξε να τον θηλάζει. Λίγες ώρες αργότερα, το μωρό ήταν χλωμό και έτρεχε αίμα από την μύτη του, είπε στην αστυνομία.

Η μητέρα κάλεσε το 911 και άρχισε τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της στη Νέα Βρετανία, περίπου 56 χιλιόμετρα βόρεια της Φιλαδέλφειας, για να βρει το μωρό με καρδιακή ανακοπή. Το μωρό κατέληξε στο νοσοκομείο.

Η Jones δήλωσε στην αστυνομία ότι είχε συνταγογραφηθεί με μεθαδόνη εξαιτίας ενός εθισμού στα παυσίπονα, ότι την είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ότι την έλαβε κατά τη στιγμή του θανάτου του μωρού.

Πηγή: foxnews.com, enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση